Český rozhlas: 36. ročník mezinárodního festivalu rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio pouze online

12.10.2020 11:48

V Praze byl dnes zahájen 36. ročník mezinárodního festivalu rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio. Tradiční festival, jehož pořadatelem je Český rozhlas, se vzhledem k epidemické situaci uskuteční poprvé v historii pouze on-line.

Český rozhlas: 36. ročník mezinárodního festivalu rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio pouze online
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Festival se koná od pondělí 12. do středy 14. října, finálové soutěžní příspěvky jsou k dispozici na webových stránkách festivalu až do neděle 18. října 2020.

V pořadí 36. ročník Prix Bohemia Radio se poprvé v historii uskuteční celý na platformě svého stejnojmenného webu Prix Bohemia Radio. Pondělí bude patřit hodnocení kategorie Dokument, v úterý zhodnotí odborná porota sekci Reportáž a ve středu kategorie Drama a Multimédia. „Festival i letos nabídne to nejlepší z rozhlasové tvorby a multimediálních projektů. Rád bych všem soutěžícím v jednotlivých kategoriích popřál mnoho štěstí a všem virtuálním návštěvníkům festivalu přeji, aby si jeho on-line podobu užili,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Soutěžní příspěvky si veřejnost může poslechnout na webových stránkách festivalu z pohodlí domova až do neděle 18. října 2020. Zástupci jednotlivých odborných porot poslali v kategorii Dokument do finálového výběru šest finalistů, v sekci Reportáž dvanáct, v kategorii Drama pět a šest projektů v sekci Multimédia.

Soutěžní díla, program festivalu a více informací je k dispozici na webu Prix Bohemia Radio (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR: Účastníci pochodu Náměšť-Čučice se v sobotu projdou i po opraveném historickém mostu

7:23 Lesy ČR: Účastníci pochodu Náměšť-Čučice se v sobotu projdou i po opraveném historickém mostu

Historický Čertův most zrekonstruovaly za půl milionu korun Lesy České republiky v národní přírodní …