Český rozhlas: Šarmantní osobností roku 2018 se stal Pavel Pafko

27.04.2019 17:17

Vítězem třiadvacátého ročníku ankety Českého rozhlasu Šarmantní osobnost roku se stal přední český chirurg, emeritní přednosta III. chirurgické kliniky 1. LF UK ve Fakultní nemocnici v Motole profesor Pavel Pafko.

Český rozhlas: Šarmantní osobností roku 2018 se stal Pavel Pafko
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Hlavní cenu Zlaté slunce akademické sochařky Dagmar Štěpánkové Černé převzal z rukou herečky Elišky Balzerové, která tuto cenu získala v roce 2010.

V internetovém hlasování patří prvenství herci Janu Přeučilovi a cenu za spolupráci s Českým rozhlasem v roce 2018 obdržel loňský vítěz internetového hlasování David Deyl. Dalšími hosty večera v královéhradeckém Kongresovém centru Aldis byli kromě oceněných zpěváci Josef Vágner a Kamila Nývltová, kteří zazpívali za doprovodu Rozhlasového Big bandu Gustava Broma. Filmově laděný večer zpříjemnila svými písněmi i vokální skupina Gentlemen Singers. Překvapením večera byli osobní asistent zpěváka Freddie Mercuryho Peter Freestone a Muž roku 2018 a zároveň čtvrtý nejkrásnější muž světa Jiří Kmoníček.

Zábavný program, který moderovali Lada Klokočníková a Miroslav Vaňura, vysílaly v přímém přenosu stanice ČRo Hradec Králové, ČRo Pardubice a ČRo Dvojka. Diváci jej mohli sledovat i prostřednictvím kanálu YouTube Českého rozhlasu.

Smyslem ankety, která vznikla v královéhradeckém rozhlase v roce 1996, je hledat a oceňovat charismatické osobnosti. Vítězi předchozích ročníků se na základě hlasování posluchačů stali například Marek Eben, Zdeněk Svěrák, Zdeněk Troška, Vladimír Čech, Květa Fialová, Radovan Lukavský, Marie Rottrová, Jiřina Jirásková, Karel Gott, Hana Maciuchová, Viktor Preiss a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: V březnu byla očištěná míra nezaměstnanosti 3,0 %

22:04 Český statistický úřad: V březnu byla očištěná míra nezaměstnanosti 3,0 %

Podíl zaměstnaných k celé populaci 15–64letých dosáhl v březnu 74,6%. Oproti březnu 2023 se snížil o…