Český rozhlas a Česká filharmonie podepsaly deklaraci o spolupráci

10.06.2014 15:00

Český rozhlas a Česká filharmonie podepsaly v pondělí 9. června 2014 Deklaraci o spolupráci. Obě strany v ní vyjádřily ochotu vzájemné spolupráce při propagaci a realizaci projektů v období let 2014 – 2015.

Český rozhlas a Česká filharmonie podepsaly deklaraci o spolupráci
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Spolupráce mezi Českým rozhlasem a Českou filharmonií se bude odvíjet zejména při realizaci hudebních a vzdělávacích projektů ČF. Deklaraci podepsal za Český rozhlas generální ředitel Peter Duhan, za Českou filharmonii generální ředitel David Mareček.

„Česká filharmonie zajišťuje posluchačům nejvyšší uměleckou kvalitu. Jsem proto rád, že Český rozhlas může dosavadní spolupráci ještě rozšířit a příznivcům vážné hudby z celé České republiky tak živě zprostředkovat vybrané hudební události z nadcházející koncertní sezony České filharmonie,“ řekl generální ředitel Českého rozhlasu Peter Duhan. 

„Spolupráce mezi Českou filharmonií a Českým rozhlasem patří k nejdelším, nejspolehlivějším a nejpestřejším. Český rozhlas zprostředkovává naše koncerty svým posluchačům a Česká filharmonie obohacuje rozhlasový archiv o své nahrávky. Věřím, že to bude právě Český rozhlas, kdo výrazně upozorní na zbrusu nový komplet devíti Dvořákových symfonií v podání českých filharmoniků řízených Jiřím Bělohlávkem,“ řekl generální ředitel České filharmonie David Mareček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:42 17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se v 17. …