Český rozhlas podepsal deklaraci s Fotbalovou asociací České republiky

26.07.2014 15:50

Český rozhlas ve středu 23. července 2014 uzavřel deklaraci o spolupráci s Fotbalovou asociací České republiky. Podepsal ji generální ředitel ČRo Peter Duhan a předseda Fotbalové asociace ČR Miroslav Pelta.

Český rozhlas podepsal deklaraci s Fotbalovou asociací České republiky
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Spolupráce se bude odvíjet zejména v oblasti realizace sportovních a edukativních projektů. A to při zprostředkování fotbalových zápasů a společenských událostí v České republice, ale také na poli osvětově-vzdělávacích témat spojených s fotbalem v sezonách 2014/2015 a 2015/2016.

„Fotbal je pro sportovní redakci Českého rozhlasu klíčovým tématem. Jsem rád, že jsme spojili síly s fotbalovou asociací, a stali se tak partnerem českého fotbalu. Český rozhlas přináší rozsáhlé sportovní zpravodajství a šíří také osvětu mezi mládeží a laickou veřejností. Věřím, že díky budoucí spolupráci tyto aktivity ještě více prohloubíme,“ prohlásil generální ředitel Českého rozhlasu Peter Duhan.

Kromě autentických přenosů z fotbalových utkání v ČR či nadcházejících příprav na Mistrovství Evropy 2016 je cílem této spolupráce přiblížit posluchačům a posluchačkám také širokou škálu fotbalových aktivit určených široké veřejnosti, jako je například program Grassroots. Jedná se o fotbal pro všechny, jenž zahrnuje stále oblíbenější futsal, fotbal žen, ale také rodinné soutěže, akce pro dětské domovy, sportovní kempy, fotbal pro osoby s postižením, fotbal pro bezdomovce a mnoho dalších.

„Jsem rád, že se nám podařilo získat tak velkého a tradičního partnera. Fotbal měl historicky na Českém rozhlase vždy své místo a své posluchače, a to jak ligový, tak i fotbal na reprezentační úrovni. Věřím, že spolupráce, na které jsme se nyní dohodli, posune informovanost všech fanoušků dopředu. Liga vstupuje do nové sezony s novým Generálním partnerem a novým názvem (SYNOT liga) a reprezentační tým čeká důležitá kvalifikace pro ME 2016, kterou startuje s vynikajícím Holandskem. Cítím z Českého rozhlasu chuť podílet se na rozvoji fotbalu u nás,“ ocenil spolupráci předseda FAČR Miroslav Pelta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AČCKA: Čím dál více Čechů využívá služeb cestovních kanceláří

16:46 AČCKA: Čím dál více Čechů využívá služeb cestovních kanceláří

I letošní prodeje potvrzují, že služeb českých cestovních kanceláří a agentur využívá každoročně víc…