Čeští zákazníci nyní mohou v online obchodě Tchibo platit přes PayPal

18.11.2014 17:23

Každý, kdo v online obchodě Tchibo hledá zajímavé nabídky, může nově platit za své nákupy ještě rychleji a jednodušeji. Tchibo nyní přijímá také platby přes PayPal.

Čeští zákazníci nyní mohou v online obchodě Tchibo platit přes PayPal
Foto: PayPal
Popisek: PayPal

„Platební systémy jsou důležitou součástí našeho online podnikání, protože jen tak jsme schopni našim online zákazníkům nabídnout veškerý komfort. Naše společnost Tchibo Praha s potěšením zahajuje partnerství se společností PayPal, takže i naši zákazníci mají možnost využívat tento velmi pohodlný způsob plateb za své nákupy. Jsme si jistí, že naši zákazníci ocení výhody služby PayPal, která jim zajistí snadné a bezpečné platby,“ říká Berk Temuroglu, ředitel pro e-commerce pro Českou republiku ve společnosti Tchibo.

Díky tomuto partnerství mohou nyní čeští zákazníci společnosti Tchibo těžit z výhod pohodlných služeb pro zákazníky, které nabízí PayPal. PayPal již má ve střední a východní Evropě 3,5 milionu aktivních účtů. Platby přes PayPal získávají v České republice stále více na oblibě a nyní je možné je využívat také pro rychlé, snadné a hlavně bezpečné nakupování v online obchodě Tchibo. PayPal nepředává prodávajícím žádné osobní údaje o zákaznících, a poskytuje tak při nakupování online vysokou úroveň bezpečnosti.

„Již více než dvě desetiletí nabízí společnost Tchibo českým zákazníkům nejkvalitnější kávu, kávové produkty a širokou paletu spotřebního zboží ze segmentu bytových doplňků, oblečení či kuchyňských potřeb. Společnost PayPal velmi ráda podpoří společnost Tchibo ve snaze zajistit pro její zákazníky ještě jednodušší a rychlejší prostředí pro online nakupování,“ uvádí Matt Komorowski, ředitel společnosti PayPal pro prodej ve střední a východní Evropě. „Díky našim 157 milionům aktivních účtů na celém světě také usnadňujeme obchodníkům, jako je Tchibo a jeho mateřská společnost Eduscho Austria, další rozšiřování jejich mezinárodního obchodování,“ dodává.

Od roku 1997 nabízí maloobchodní společnost Tchibo své produkty také online a její eshop umožňuje zakoupení oblíbené kávy a pravidelně se měnících nepotravinářských produktů a služeb s využitím pohodlného dodání až do domu. Pravidelné online promo nabídky, speciální akce a rychlá, bezpečná a jednoduchá platební služba PayPal zajišťují jedinečný zákaznický komfort při online nákupech v eshopu Tchibo.

O společnosti PayPal

Společnost PayPal staví lidi na první místo ve všem, co dělá. Od svého vzniku v roce 1998 se neustále snaží být v čele revolučních digitálních platebních řešení a v současnosti pro své zákazníky zajišťuje zpracování téměř 10 milionů transakcí denně. PayPal nabízí lidem snazší přístup k jejich penězům a umožňuje jim posílat platby bez nutnosti uvádět finanční informace. Mohou platit s využitím zůstatku na svém účtu PayPal, ze svého bankovního účtu, pomocí PayPal kreditu nebo platební kartou. Se 157 miliony aktivních digitálních peněženek PayPal tvoří otevřený a bezpečný platební ekosystém, díky kterému mohou lidé i firmy mezi sebou bezpečně provádět platební transakce online, v obchodech i na mobilních zařízeních. PayPal je skutečně globální platební platforma dostupná lidem na 203 trzích. Umožňuje zákazníkům zasílat a přijímat platby ve více než 100 měnách, vybírat hotovost v 57 měnách a na účtech PayPal držet peníze v 26 měnách. PayPal je součástí skupiny eBay Inc. (Nasdaq: EBAY). V září 2014 společnost eBay Inc. oznámila plánované rozdělení divizí eBay a PayPal do samostatných, veřejně obchodovatelných společností, ke kterému dojde v roce 2015. Další informace o společnosti PayPal naleznete na webu na adrese www.paypal.com a www.paypal-media.com. Další informace o plánovaném rozdělení divizí eBay a PayPal naleznete na webu na adrese update.ebayinc.com.

Na stránkách www.paypal-media.com najdete další informace. Můžete nás sledovat také v sítích Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn a na blogu PayPal-Forward.

O společnosti Tchibo

Tchibo představuje jedinečný obchodní model. V osmi zemích Tchibo provozuje více než 1 000 obchodů, zhruba 30 000 prodejních míst v supermarketech, drogeriích apod. a také národní internetové obchody. Prostřednictvím tohoto vícekanálového distribučního systému nabízí tato společnost kromě kávy a kávovarů Cafissimo se systémem jednotlivých porcí také každý týden nový sortiment nepotravinového zboží a služeb z oblasti cestování, mobilního telefonování nebo zelené energie. V roce 2012 dosáhlo Tchibo s celkem zhruba 12 300 zaměstnanci obratu 3,6 miliardy eur. Tchibo je jedničkou na trhu s praženou kávou v Německu, Rakousku, Polsku a České republice a patří k evropské špičce mezi firmami provozujícími internetové obchody.

Za svou trvale udržitelnou obchodní politiku byla tato rodinná firma, založená roku 1949 v Hamburku, několikrát oceněna: v roce 2012 získala cenu za podnikatelskou etiku a ekologickou cenu za logistiku, v roce 2013 pak cenu německé spolkové vlády udělovanou společensky odpovědným firmám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Letecké hašení bude v budoucnu zajišťovat šest nových vrtulníků

7:44 HZS ČR: Letecké hašení bude v budoucnu zajišťovat šest nových vrtulníků

Jedním z výsledků jednání Vlády České republiky v úterý 30. dubna 2024 bylo schválení rámcového prog…