Chcete zbohatnout? Nakladatelství GRADA vydalo návod

27.02.2015 12:28

Publikací se zaručenými návody na zbohatnutí je dnes mnoho, ale ty, v nichž se popisují metody bohatých, které jsou pouze tušené a se kterými se rozhodně nikdo nechlubí, jsou raritou. Konečně kniha, která otevřeně říká, o čem ostatní mlčí. Je to i jeden z důvodů, proč si autor této kontroverzní knihy, žijící a podnikající ve středoevropském regionu, zvolil pseudonym.

Chcete zbohatnout? Nakladatelství GRADA vydalo návod
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto


Knihu v anglické verzi nabízí od roku 2014 AMAZON a nyní vychází i u nás. Bez úplatků, všimného a provizí je obtížné uspět, říká v knize autor a popisuje, jak na cestě k bohatství pracovat s jinými lidmi.

Odkrývá různé často utajené metody, s nimiž se lidé usilující o bohatství setkají. Malé i velké lži jsou na denním pořádku – od prodejců, zákazníků i vlastních společníků.

Které návody na zbohatnutí jsou slepou uličkou a které skutečně fungují?

Co je pro dosažení bohatství úplně nejdůležitější?

S jakými neférovými postupy je třeba počítat?

Co lidi na cestě ke zbohatnutí nejvíce brzdí?

Jak zbohatnout díky podnikání?

Kromě podnikání se autor zabývá i dalšími způsoby, jak přijít k penězům, a varuje, na co si při tom dát pozor. Radí, jak krátkodobě i dlouhodobě investovat a nechat peníze vydělávat. Předkládá možnosti a způsoby, jak zbohatnout poctivě nebo jak využít některé z kontroverzních metod. Nekompromisně analyzuje člověka a jeho vlastnosti, které bude v tom kterém případě potřebovat, a kroky, které bude muset nevyhnutně učinit. Popisuje, co je v podnikání zcela běžné, odkrývá skutečnost, jak to dosud nikdo neudělal. Pomůže čtenáři poznat jeho vlastní silné stránky a nalézt cestu k finanční nezávislosti.

Kniha má 224 stran a doporučená cena je 289 Kč.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČSÚ: Domácnosti vodou nadále šetří, v průmyslu její spotřeba mírně roste

11:44 ČSÚ: Domácnosti vodou nadále šetří, v průmyslu její spotřeba mírně roste

Češi v roce 2023 denně spotřebovali v průměru téměř 87 litrů vody, což bylo o zhruba tři litry méně …