Czech Republic Sotheby’s International Realty představuje nového vlastníka a vedení společnosti

03.02.2017 13:19

Czech Republic Sotheby’s International Realty® zahájila rok 2017 s velkými plány. Se změnou vlastníka i managementu přichází s novým týmem, portfoliem nemovitostí i novou strategií.

Czech Republic Sotheby’s International Realty představuje nového vlastníka a vedení společnosti
Foto: Czech Republic Sotheby's International Realty - Lenka Kůsová
Popisek: Rezidence Trója - z portfolia společnosti Czech Republic Sotheby's International Realty.

Značka Sotheby’s International Realty® vychází z tradice světoznámého londýnského aukčního domu Sotheby’s, nejstaršího místa sdružujícího světové sběratele unikátních předmětů již od roku 1744. Společnost Sotheby‘s International Realty® navazuje  na  dlouholetou  tradici aukčního domu a od roku 1976 zajišťuje obchodování s unikátními nemovitosti po celém světě.

Czech Republic Sotheby’s International Realty se zaměřuje především na unikátní rezidenční nemovitosti v České Republice. Zároveň českým klientům a investorům otevírá cestu k nakupování a pronájmům exkluzivních nemovitostí po celém světě.

„Naším cílem je dostát kvalitou poskytovaných služeb a nabídkou výjimečných nemovitostí zvučnému jménu a dlouholeté tradici celosvětově proslulé značky Sotheby’s International Realty®. K tomu nám pomohou moje vlastní zkušenosti z oboru luxusních nemovitostí a znalost lokálního trhu v kombinaci se světovou značkou a možnostmi využití online marketingu. Díky globální síti máme oproti většině konkurentů tu výhodu, že českým klientům a investorům můžeme nabídnout nemovitosti z celého světa – od luxusních horských chat v Rakousku po honosná letní sídla na Floridě se zárukou nadstandartního servisu,“ říká Ilona Mančíková, nová obchodní ředitelka Czech Republic Sotheby’s International Realty.

Vila Lány - z portfolia společnosti.

Czech Republic Sotheby’s International Realty do nového roku vstoupila s novým týmem, strategií a v neposlední řadě i s novým portfoliem nemovitostí, které zahrnuje exkluzivní byty v centru Prahy, unikátní vily nejen v prestižních pražských lokalitách, ale i mimo Prahu, a také zajímavou nabídku nemovitostí v zahraničí.

Infobox

Rezidence Trója - z portfolia společnosti Czech Republic Sotheby's International Realty.

Czech Republic Sotheby’s International Realty

  • Světový lídr ve zprostředkování prodeje luxusních nemovitostí se chce stát jedničkou i v ČR

  • Nová image i strategie prestižní značky Czech Republic Sotheby’s International Realty® pod taktovkou nové ředitelky a partnerky Ilony Mančíkové

  • Czech Republic Sotheby’s International Realty® se svými partnery vstupuje na slovenský a chorvatský trh  

Nově do nabídky patří také developerské projekty. Jedná se o menší, tzv. butikové projekty, které jsou výjimečné svojí atraktivní lokalitou, kvalitní architekturou a vysokým standardem dokončení. Prvním developerským projektem, který zahajuje svůj prodej již v únoru, je projekt Vila Peroutkova na pražských Malvazinkách.

Jsem ráda, že svoji dlouholetou zkušenost z oblasti developmentu využiji při práci s developery, protože naše služby začínají již při samotné akvizici domu či pozemku, na kterém nový projekt vznikne. Právě kvalitní příprava projektu, např. vhodně zvolené dispozice bytů, jsou základem úspěšného prodeje. Luxus není u nás udáván cenou – ale jedinečným zážitkem z bydlení. Můžeme tak nabídnout bydlení splňující požadavky životního stylu klienta i jeho rozpočtu,“ konstatuje Ilona Mančíková.

Právě Ilona Mančíková je nejdůležitější osobností a tváří firmy. Na realitním trhu se pohybuje již téměř 20 let. Od roku 2004 působila jako obchodní a marketingová ředitelka a spolumajitelka italské developerské společnosti FIM Group, která realizovala mnoho prestižních převážně rezidenčních projektů v centru Prahy (Masná 15, Rezidence Míšeňská 7, prestižní projekt Pařížská 26, Havlíčkova Plaza a v neposlední řadě Palác Dlouhá a její Gurmet pasáž v Dlouhé). Nyní se stala spoluvlastníkem Czech Republic Sotheby's International Realty a k rozvoji podnikání plánuje využít především své dlouholeté zkušenosti a know-how.

Miami Fairchild - z portfolia společnosti.

Velké věci však Czech Republic Sotheby’s International Realty nechystá pouze v České republice.  Společnost vlastní licenci i pro sousední státy. Na jaře plánuje oficiální otevření nové pobočky v chorvatském Splitu a brzy přibyde další zastoupení na Slovensku. Vznikne tak důležitý strategický trojúhelník, který umožní využít synergií a nadstandardních vztahů všech tří zemí k výjimečnému propojení trhů v rámci celé Evropy.

    

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…