Den Íránu na Hospodářské komoře nastínil obrovský potenciál tamního trhu

03.07.2017 13:38

Přes čtyři desítky podnikatelů se v pátek zúčastnily interaktivního diskusního kulatého stolu k problematice byznysu a obchodních příležitostí v Íránu. Celý program setkání byl rozdělen do několika panelů, které účastníkům osvětlily základní informace o íránském trhu i o aktuálních šancích pro české podniky, stále zásadní také zůstává otázka financování.

Den Íránu na Hospodářské komoře nastínil obrovský potenciál tamního trhu
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

„Írán skýtá obrovský potenciál pro tuzemský průmysl. Zejména ve strojírenství, zemědělství nebo leteckém průmyslu. V současné situaci, kdy se země potřebuje rozvíjet, ale mají šanci prakticky všechna průmyslová odvětví. Navíc můžeme navázat na historicky velmi dobré obchodní vztahy mezi Íránem a naší zemí"řekl v úvodu celé akce předseda Zahraniční sekce Hospodářské komory ČR Ilja Mazánek.

Kulatého stolu se zúčastnil i náměstek ministra zahraničních věcí Martin Tlapa, velvyslanec České republiky v Íránu Svatopluk Čumba nebo Jaromír Dudák z ministerstva průmyslu a obchodu. Po skončení jednotlivých bloků přednášek následovala neformální diskuze, při které měli podnikatelé možnost načerpat další informace o rozvíjejícím se 80-ti milionovém íránském trhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Pomoc obětem diskriminace je společný cíl ombudsmana i nevládních organizací

19:02 Ombudsman: Pomoc obětem diskriminace je společný cíl ombudsmana i nevládních organizací

Nevládní organizace pomáhají Romům, lidem s postižením, samoživitelkám nebo seniorům. Ombudsman prot…