Epson na konferenci Droidcon Berlin ukázal nové možnosti pro OS Android

21.05.2014 13:34

Evropskou Android komunitu nejvíce zajímaly v souvislosti s představením brýlí Epson Moverio BT-200 aplikace rozšířené reality.

Epson na konferenci Droidcon Berlin ukázal nové možnosti pro OS Android
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Na konferenci Droidcon Berlin, která se konala ve dnech 8 – 10. května 2014 v Berlíně, představila společnost Epson evropským vývojářům jedinečné chytré brýle Moverio BT-200 s operačním systémem Android.

Společnost Epson využila své účasti na konferenci Droidcon Berlin pro budování vztahů s nejvýznamnějšími evropskými vývojáři OS Android, kteří mají potenciál vytvářet průkopnické aplikace  s použitím revoluční technologie zařízení Moverio.

V návaznosti na vývoj první generace chytrých brýlí v roce 2011 dosáhla společnost Epson u jejího nejnovějšího modelu značného pokroku. Brýle Moverio BT-200, které budou dostupné v celé Evropě od června tohoto roku, nabízejí nové příležitosti vývojářům pro Android, zejména v oblasti rozšířené reality (AR).

V průběhu konference Droidcon Berlin představila společnost Epson aplikace vytvořené vývojáři, kteří již začali s vývojem nových aplikací pro Moverio. Byly jimi například Imaginary Computer, Metaio a Wikitude. Návštěvníci stánku měli také možnost seznámit se
s funkcemi nového zařízení a diskutovat příležitosti pro jeho budoucí aplikace.

 „Stejně jako před deseti lety představovalo uvedení chytrých zařízení na trh nové příležitosti, určují Moverio BT-200 nové hranice a umožňují vývojářům Androidu povýšit aplikace na novou úroveň,“ říká Valerie Riffaud-Cangelosi, senior manager ve společnosti Epson Europe. „Jsme přesvědčeni, že brýle Moverio mají potenciál nabídnout mnohem více, než kterýkoli tablet nebo chytré zařízení, a že představují příležitost, jak změnit způsob, kterým svět přijímá informace a obsah. K dosažení tohoto cíle však potřebujeme zkušenosti a kreativitu komunity Androidu, aby nám pomohla vyvinout aplikace, jež plně využijí revoluční technologii našeho výrobku. Proto jsme rádi, že jsme na letošní konferenci Droidcon v Berlíně mohli představit chytré brýle druhé generace,“ doplňuje Cangelosi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…