Epson na veletrhu Reklama - Polygraf 2014 představí produkty a materiály nejen z oblasti signmakingu a tisku

06.05.2014 15:41

V termínu 13. až 15. května 2014 se na výstavišti PVA EXPO Praha - Letňany opětovně otevřou brány mezinárodního veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů, na kterém nebudou ani letos chybět produkty Epson.

Epson na veletrhu Reklama - Polygraf 2014 představí produkty a materiály nejen z oblasti signmakingu a tisku
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Stejně jako v loňském roce představí Epson návštěvníkům produktové novinky ve své vlastní expozici.  Kromě velkoformátového a fotografického tisku budou k vidění i produkty z oblasti projekční techniky a řešení pro tisk kupónů a barevných štítků.

„V letošním roce chceme na tomto jediném tuzemském veletrhu v oboru polygrafie v ještě větší míře prezentovat zařízení mířící do oblasti potisku textilu, produkce fotografií, návrhu a tisku obalů, etiket a štítků, kam produkty Epson bezesporu patří,“ uvedla Kateřina Sedláčková, ProGraphics Account Manager CZ/SK společnosti Epson. Účastníci veletrhu se mohou přijít podívat na samostatnou expozici produktů Epson, která bude umístěna v hale číslo 4A na stánku č. 456.

Kromě hlavní expozice, zde jako bonus Epson představí produkty z oblasti projekční techniky a POS produktů. „ K vidění bude mimo jiné unikátní projekční roll-up, který ve spojení s 3LCD projektorem Epson vytváří živou reklamní plochu se zářivými barvami. Výkonné a spolehlivé projektory Epson v kombinaci s unikátními vlastnostmi „černého“ plátna od amerického výrobce Screen Innovation přináši projekci tam, kde by jste si ji jen těžko dokázali představit.“ říká Roman Vejražka, Business Account Manager CZ/SK společnosti Epson. Z oblasti POS produktů bude k vidění tiskárna určená pro tisk kuponů Epson TM-C710, která je ideálním nástrojem pro adresný marketing a cílenou reklamu a rovněž tiskárna Epson TM-C3500 určená pro tisk barevných samolepících štítků s nízkými náklady.

Zájemcům budou na místě k dispozici zástupci společnosti Epson, kteří spolu s autorizovanými partnery Tepede CZ/SK, Fomei a.s. a Nanotec s.r.o. dokáží navrhnout komplexní řešení nejen v oblasti velkoformátového tisku. „Epson dnes již pokrývá téměř všechny oblasti velkoformátového tisku od technického, POS, fotografie, nátisku, signmakingu pro vnitřní i vnější aplikaci, tak i Dye-sub tisk s přenosem na textil a jiné materiály, a to vše pouze s využitím vlastních technologií a vlastního vývoje,“ dodává Kateřina Sedláčková,  ProGraphics Account Manager CZ/SK společnosti Epson.

Z oblasti velkoformátového tisku si Epson pro návštěvníky připravil tři produktové řady tiskáren SureColor a Stylus Pro, z nichž budou k vidění novinky SC-F7100 a SC-F2000. Návštěvníci uvidí v provozu osvědčené tiskárny SC-S70610 pro signmaking, StylusPro SP7900 pro fotografický tisk a mini labová tisková řešení představovaná tiskárnou SureLab SL-D3000 a novinkou D700. Návštěvníci se mohou těšit na ukázky živého tisku včetně Dye sublimační technologie a transferu na textilie, dřevo, hliníkové desky a další materiály. Celou expozici budou doplňovat technologická videa připravena k jednotlivým modelovým řadám tiskáren.

O společnosti Epson

Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních produktů a její portfolio zahrnuje inkoustové tiskárny a tiskové systémy, ale také 3LCD projektory a průmyslové roboty a senzory a další mikrozařízení. Cílem společnosti Epson je překonávat očekávání svých zákazníků po celém světě prostřednictvím hodnotných produktů, které využívají kompaktní, úsporné a vysoce výkonné technologie, jež ocení nejen domácí uživatelé, ale také zákazníci z firemní sféry, obchodu nebo průmyslu.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 68 000 lidí v 96 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.
http://global.epson.com/

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu je současně hlavním sídlem Skupiny pro region Evropy, Středního východu, Ruska a Afriky.

Společnost Epson Europe zaměstnává 1 727 lidí a ve fiskálním roce 2012 zaznamenala obrat 1 540 milionů eur. http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050  
http://eco.epson.com/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…