FNUSA: Jmenování profesorů

20.12.2016 11:51

Včera odpoledne jmenovala ministryně školství, mládeže a tělovýchovy, Kateřina Valachová v aule pražského Karolina, 55 nových profesorů a profesorek. Jsou to všichni, které navrhly vědecké rady vysokých škol. Potřebný podpis připojil ke všem jmenovacím dekretům 2.12.2016 i prezident republiky. Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně (FNUSA) měla mezi jmenovanými profesory dva zástupce.

FNUSA: Jmenování profesorů
Foto: FNUSA
Popisek: FNUSA

Profesorem pro obor Anesteziologie, intenzivní medicína a algeziologie byl jmenován přednosta Anesteziologicko-resuscitační kliniky FNUSA, Vladimír Šrámek.

Prof. MUDr. Vladimír Šrámek, Ph.D.

Pro obor Lékařská imunologie byl jmenován Vojtěch Thon, zástupce přednosty pro školství Ústavu klinické imunologie a alergologie FNUSA.

Prof. MUDr. Vojtěch Thon, Ph.D.

Oba pánové pracují ve svatoanenské fakultní nemocnici více jak 16 let a jsou uznávanými nejen lékaři a odborníky, ale také pedagogy, kteří dokážou studenty medicíny nadchnout pro daný obor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…