Fond Ústeckého kraje od 1. ledna 2019 pouze elektronicky

18.12.2018 19:24

Od 1. ledna 2019 budou nově přijímány žádosti o příspěvek z Fondu Ústeckého kraje pouze prostřednictvím elektronického formuláře. Jedná se pouze o individuální žádosti, které administruje odbor strategie, přípravy a realizace projektů.

Fond Ústeckého kraje od 1. ledna 2019 pouze elektronicky
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

Podoba a náležitosti žádosti zůstávají stále stejné. Podání žádosti prostřednictvím on-line formuláře bude pro žadatele snazší, automatické přednastavení kolonek zmírní chybovost při vyplňování. Odkaz na formulář a manuál k vyplnění bude od nového roku vyvěšen na webu ÚK ZDE.

V případě potřeby jsou uvedeni pracovníci odboru jako kontaktní osoby a jsou připraveni poradit s žádostí e-mailovou i telefonickou cestou. K této novince bude také připraven pro žadatele seminář, a to 10. ledna 2019 od 10 hodin, kde se kromě jiného bude probírat metodika vyplňování a podání elektronické žádosti. Přihlásit se mohou zájemci ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ a Oranžové kolo na Zahájení lázeňské sezony v Teplicích

13:04 Nadace ČEZ a Oranžové kolo na Zahájení lázeňské sezony v Teplicích

Poslední květnový víkend patřil v Teplicích nejen slavnostnímu Zahájení 870. lázeňské sezony, ale i …