HK ČR: Věříme, že spolupráce s vládou při tvorbě finančních nástrojů bude pokračovat

10.02.2015 9:43

Hospodářská komora České republiky (HK ČR) podporuje myšlenku centralizace a holdingového uspořádání finančních nástrojů. V tomto duchu také uplatnila své připomínky k materiálu Ministerstva financí ČR, který se zabývá finančními nástroji k zajištění financování projektů, a který dnes na svém jednání schválila vláda ČR.

HK ČR: Věříme, že spolupráce s vládou při tvorbě finančních nástrojů bude pokračovat
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Připomínky HK ČR k materiálu „Finanční nástroje jako forma zajištění financování projektů 2014 – 2020“ byly ze strany MF ČR plně akceptovány. I proto věříme, že konstruktivní spolupráce mezi největším zástupcem podnikatelů v ČR a vládou bude při tvorbě finančních nástrojů nadále pokračovat. HK ČR je připravena se podílet nejen na přípravách studie proveditelnosti, ale i v průběhu dalších fází budování efektivních finančních nástrojů.

Hospodářská komora České republiky zastupuje podnikatelskou veřejnost na základě zákona č. 301/1992 Sb. o Hospodářské komoře ČR a Agrární komoře ČR. Hlavním posláním Hospodářské komory ČR je vytvářet příležitosti pro podnikání, prosazovat a podporovat opatření, která přispívají k rozvoji podnikání v ČR a tím i k celkové ekonomické stabilitě státu. Hospodářská komora České republiky je povinným připomínkovým místem podnikatelské legislativy a chrání zájmy svých členů sdružujících se prostřednictvím sítě regionálních komor a začleněných živnostenských společenstev.  HK ČR sdružuje téměř 14 000 členů (fyzických i právnických osob podnikajících v ČR) organizovaných v 61 regionálních komorách a 86 oborových asociacích HK ČR. Více na www.komora.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komora.cz

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

22:03 České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

V sobotu a neděli 11. a 12. května se mohou fanoušci železniční historie vypravit do železničního mu…