Harley-Davidson zve na rodinný den

07.06.2018 10:08

Organizátoři oslav 115. výročí založení značky Harley-Davidson připravili pro širokou veřejnost rodinný den, který proběhne v neděli 8. července 2018 od 9 do 18 hodin v areálu holešovického Výstaviště. „Na oslavy založení Harley-Davidson zveme všechny táty i mámy s dětmi. Vyhradili jsme jim speciální den, aby si mohli oslavy užít a zároveň si v klidu prohlédnout všechny legendární motocykly,“ zve hlavní organizátor Jaroslav Vavřina a dodává, že rodiny mají celou neděli prioritu včetně zvýhodněných vstupenek. „Poděkování patří i obyvatelům Prahy 7. Ti mají v neděli vstup zdarma. Stačí předložit občanský průkaz a prokázat trvalý pobyt na území městské části,“ upřesňuje Vavřina.

Harley-Davidson zve na rodinný den
Foto: Harley-Davidson
Popisek: Harley-Davidson - ilustrační foto

„Čtyřdenní oslavy budou pro Pražany znamenat určité dopravní omezení. Alespoň z části to chceme kompenzovat právě rodinným dnem. Takže vždy minimálně jeden rodič s jedním dítětem bude mít v neděli vstup do celého areálu za 250 Kč,“ upřesnil Jaroslav Vavřina s tím, že pokud přijde rodina čítající například dva rodiče a čtyři děti, i pro ně platí výhodná jednotná cena.

Malí i velcí návštěvníci tak budou moci pohodlně navštívit všechny atrakce, které budou na holešovickém Výstavišti k dispozici, a to například včetně rozsáhlé výstavy Harleyů. „Mezi vystavenými kusy budou opravdové rarity. Například Harley-Davidson F1000 Race z roku 1929 nebo renovovaný a funkční Harley z roku 1918,“ prozrazuje Michal Stach, který je zodpovědný za výstavu.  

Tátové si budou moci vyzkoušet letošní modely. K dispozici budou tři tzv. demo trucky, kde se budou organizovat zdarma testy. Každý tak bude mít možnost poznat, jak se jezdí na současném Harleyi a alespoň na chvilku zažít pocit svobody a větru ve vlasech. Pro děti je připravena rozsáhlá family zóna, která bude plná pohybových atrakcí, kulturních vystoupení a workshopů s motocyklovou tématikou.

Zažijte čtyři dny oslav svobody, nezávislosti a amerických legendárních motocyklů…

Harley-Davidson si pro své celosvětové oslavy 115. výročí vybral ze všech metropolí Evropy právě Prahu, do které se sjede více než 60 tisíc motorkářů z celého světa.  Na holešovickém Výstavišti bude k vidění největší výstava Harleyů, čtyři hudební scény plné skvělých kapel nebo tři demo trucky s expozicemi H-D. Každý, kdo dorazí, si bude moci zdarma vyzkoušet jakýkoliv motocykl Harley-Davidson. Součástí oslav budou i spanilé jízdy Prahou.

Praha, Holešovice 5. – 8. července 2018 | www.h-d.prague115.com  

Rodinný den, 8. července 2018 | 9 – 18 hod | rodinné zvýhodněné vstupné 250 Kč 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravskoslezský kraj: Sobota nabídne na Hukvaldech Hrad plný pokladů

22:03 Moravskoslezský kraj: Sobota nabídne na Hukvaldech Hrad plný pokladů

Akce Hrad plný pokladů nabídne celodenní zábavný kulturní program na hradě Hukvaldy. Formou workshop…