Hlasujte v anketě Kraj mého srdce

08.01.2015 9:02

Zúčastněte se internetové ankety a pomozte vybrat region, který patří k turisticky nejoblíbenějším. Svým hlasem můžete podpořit i Karlovarský kraj. Anketa probíhá do 31. ledna a vylosovaní šťastlivci se mohou těšit na hodnotné ceny.

Hlasujte v anketě Kraj mého srdce
Foto: Hana Čechová
Popisek: Karlovy Vary, pohled na město z výšky

Anketu Kraj mého srdce pořádá redakce KAM po Česku spolu s veletržní společností INCHEBA Praha pod záštitou Asociace krajů ČR a Ministerstva pro místní rozvoj ČR. Výsledky hlasování přináší přehled o tom, jak je který kraj vnímán například z pohledu pěší turistiky, folkloru a tradic apod.

Zástupci vítězných krajů převezmou z rukou pořadatelů projektu křišťálové poháry. Slavnostní akt proběhne 19. února jako součást doprovodného programu prvního dne veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2015.

Sedm vylosovaných soutěžících se pak může těšit na hodnotné ceny od partnerů projektu. Vyhrát lze například ubytovací poukaz na víkend pro dvě osoby, VIP celoroční vstupenku na veletrhy, zajímavé knihy, celoroční rodinnou vstupenku do muzea a řadu dalších cen. Bližší informace o hlasování naleznete na těchto internetových stránkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…