Inženýři a technici se sejdou na vrcholné akci roku

17.03.2015 21:15

Dne 21. 3. 2015 se v Národním domě na Smíchově v Praze uskuteční celodenní Shromáždění delegátů České komory autorizovaných inženýrů a techniků, které je každoročním vyvrcholením práce Komory za předchozí rok.

Inženýři a technici se sejdou na vrcholné akci roku
Foto: CKAIT
Popisek: ČKAIT, Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků

200 účastníků Shromáždění delegátů ČKAIT potřetí ve své 23leté historii přivítá ministryni pro místní rozvoj ČR, nyní Ing. Karlu Šlechtovou. (Prvním ministrem pro místní rozvoj ČR, který se zúčastnil Shromáždění delegátů ČKAIT v roce 1998, byl MVDr. Jan Černý, v roce 2014 to byla ministryně pro místní rozvoj ČR Mgr. et Mgr. Věra Jourová.) Každoročně přichází na Shromáždění delegátů prof. Ing. Petr Konvalinka, CSc., rektor, ČVUT. Dalšími pozvanými hosty jsou děkani stavebních fakult, prezidenti a ředitelé nevládních organizací, předsedové profesních komor a další.

Na programu jednání Shromáždění delegátů ČKAIT bude i ocenění vítězů CENY ČKAIT, XI. ročníku.  Současně s vyhodnocením XI. ročníku bude vyhlášen XII. ročník Ceny Inženýrské Komory 2015 (CENY ČKAIT). Po Shromáždění delegátů ČKAIT 2015 odešleme novinářům tiskovou zprávu o oceněných stavbách včetně fotodokumentace.  Hodnotitelská porota soutěže CENA ČKAIT udělila 6 cen (bez určení pořadí), vybírala ze 17 nominovaných staveb roku 2014. V příloze TZ je info o programu Shromáždění delegátů 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…