Jihočeské nemocnice: V Nemocnici Dačice se tradičně sešli i bývalí zaměstnanci

13.10.2018 12:15

V pátek 5. října se uskutečnil již 9. Den otevřených dveří v Nemocnici Dačice, na který následně navázal 9. Den pro bývalé a současné zaměstnance nemocnice v Dačicích.

Jihočeské nemocnice: V Nemocnici Dačice se tradičně sešli i bývalí zaměstnanci
Foto: mane.cz
Popisek: nemocnice České Budějovice

Na dvě komentované prohlídky dačické nemocnice přišlo asi 65 obyvatel města a okolí. „Zajímali se o nové stavby a přístroje v nemocnici, které jsme v průběhu roku 2018 zakoupili a vybudovali. Byli také seznámeni s probíhající přístavbou lékařských pokojů k ordinaci Lékařské pohotovostní služby z bývalé vrátnice a s rekonstrukcí denních místností personálu na obou stanicích Léčebny dlouhodobě nemocných,“ popisuje předsedkyně představenstva Nemocnice Dačice MUDr. Miroslava Člupková, MBA.

Plánovaným investičním záměrem, o kterém se zájemci také dozvěděli, je například nákup nových lůžek. „Od roku 2010 našim pacientům dobře sloužilo 30 repasovaných elektricky polohovatelných lůžek. V letošním roce již nastal čas jejich nutné výměny, a tak dojde k nákupu 30 nových elektricky polohovatelných lůžek pro obě stanice LDN. Zmínila bych také, že v letošním roce byla zahájena 1. etapa výměny topného systému v topných kanálech a rekonstrukce prostor na stabilizační byt pro lékaře nemocnice,“ říká MUDr. Miroslava Člupková, MBA.

Po 15. hodině se v jídelně nemocnice sešlo na 9. Dnu bývalých zaměstnanců zhruba 45 návštěvníků. „Bývalí zaměstnanci ocenili možnost se každý rok takto setkat a probrat všechny novinky, které se v nemocnici udály. Nás těší jejich zájem o místo, kde zahajovali svou profesní kariéru nebo tu chvíli pracovali,“ uzavírá předsedkyně představenstva nemocnice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…