Jihomoravský kraj pořídí za více než 31 milionů nové vozy pro záchranáře

25.11.2019 21:14

Devět sanitek a tři vozy pro setkávací systém rendez-vous v celkové hodnotě 31,4 milionu korun (vč. DPH) pořídí Jihomoravský kraj. Nákup nových automobilů schválila na své pondělní schůzi Rada Jihomoravského kraje.

Jihomoravský kraj pořídí za více než 31 milionů nové vozy pro záchranáře
Foto: Jihomoravský kraj
Popisek: Jihomoravský kraj

Jak konstatoval radí Milan Vojta, nová vozidla budou sloužit potřebám Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje. „Obnova vozového parku ZZS JMK má pro vedeni kraje vysokou prioritu. Nákup vozidel je potřeba realizovat každý rok, aby docházelo k průběžné obměně a modernizaci vozového parku. Nákup nových vozidel pro Zdravotnickou záchrannou službu realizujeme prostřednictvím nadlimitní veřejné zakázky, která je rozdělena na dvě části – sanitní vozidla a vozidla rendez-vous. Přičemž nabídková cena na nákup sanitek činí 26,6 milionu korun včetně DPH a na nákup vozidel rendez-vous je to 4,8 milionu včetně DPH,“ upřesnil radní Vojta.

Zdravotnické záchranné službě Jihomoravského kraje by měla být nová auta předána do konce září příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:42 17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se v 17. …