Již tuto sobotu Den s evropskými fondy na Letné!

23.09.2015 12:58

Všechny informace o fondech EU na jednom místě, k tomu vystoupení kapel Mandrage, nebo Maxim Turbulenc a spousta her, soutěží a atrakcí pro malé i velké. Takový bude Den s evropskými fondy, který se uskuteční již tuto sobotu 26. září od 12 hodin na Letenské pláni v Praze. Pořadatelem celodenního festivalu je Ministerstvo pro místní rozvoj ve spolupráci s dalšími resorty.

Již tuto sobotu Den s evropskými fondy na Letné!
Foto: mmr.cz
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj

Pražská Letenská pláň bude v sobotu 26. září hostit Den s evropskými fondy. Pro účastníky festivalu je připraven nabitý program. Na hlavním pódiu se postupně představí známé kapely Maxim Turbulenc, Kittchen, zpěvačka Sabina Křováková a jako hlavní hvězdy večera Lukáš Chromek a kapela Mandrage. Celou akci moderuje oblíbený moderátor Evropy 2 Petr „Nasty“ Cerha. Pro děti i dospělé budou přichystány hry a soutěže, kde mohou vyhrát zajímavé ceny.
 
„Ráda bych tímto všechny pozvala na festival Den s evropskými fondy, který pomáhá přiblížit evropské fondy – a hlavně jejich využití a přínosy - široké veřejnosti. Akce zároveň nabídne pestrý doprovodný program a řadu hudebních vystoupení, proto věřím, že zde každý najde aktivitu, která ho bude bavit,“ pozvala veřejnost k účasti na festivalu Olga Letáčková, náměstkyně pro řízení sekce NOK.
 
Zábavnou část doplní informační stánky všech evropských fondů a operačních programů.  Účelem festivalu je připomenout začátek programového období 2014–2020 a představit veřejnosti novinky v oblasti čerpání fondů EU. Festival  začne ve 12:00 a potrvá až do 22:00 hodin. Program festivalu naleznete ZDE. Vstup na akci je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…