KNOFF jako koncepce znalostí pro budoucnost

30.06.2015 18:45

Obchodní jednání v jiném stylu? Konzultace na míru a s maximálním využitím času? Navazování nových obchodních kontaktů? Všechny tři otázky byly kladně zodpovězeny účastníky prvního KNOFF Hub v neděli 28. 6. 2015 v Praze v prostoru QUEEN na Londýnské 77. Akci organizátorsky zajistili společnosti EDELVES, s.r.o., Otevřená evropská akademie ekonomiky a politiky, s.r.o., EVRO Consultant Servis Inc.

KNOFF jako koncepce znalostí pro budoucnost
Foto: knoff.org
Popisek: KNOFF

KNOFF je koncepce znalostí pro budoucnost (knowledge for future) jako univerzální vzdělanostní sociální sítě a model pro vytváření hodnotných znalostí. KNOFF Hub je otevřené setkání pozvaných hostů, kteří mají zájem společně si pomoct ve svém podnikání a vytvořit KNOFF Hub prostor – propojení produktů v prodeji a jejich prezentací s odbornými konzultanty z oblasti marketingu a managementu. KNOFF Hub je akcí, kde předem vybraní hosté prezentují své produkty a umožňují tak dalším hostům osobní poznání svého produktového portfolia, nebo záměru svého podnikání, a pozvaný hosté z oblasti managementu a marketingu v odborné části akce umožňují „trochu“ nestandardní konzultace – dialog.

Z pozvaných hostí své produkty v rámci vytvořené vzdělanostní sociální sítě prezentovali: Andrea Staňková (Pralinky QUEEN), Luděk Petraš (emoce světla), Jana Hrubá (Výběr inovativních vinařství v ČR), Vladimír Franta (Hudební Holywood), Brian Storker (Dracula: Světlo a stín Řádu draka), Geoff Tysson (Media Squid).

Prostor KNOFF Hub je standardní zařízení s vlastním know-how, kde se sdílí produkty nebo služby či lidské zdroje s podporou všech členů. Každý z hostů má k dispozici prostor pro vlastní prezentaci a vytvoření vzájemných nejen obchodních, ale i přátelských vztahů. Cílem je odborné propojení praxe s profesionalitou managementu a investicemi.

Další setkání proběhne dle potřeb zájemců a bude oznámeno prostřednictvím WWW stránek ZDE. Zájemci získají další informace na vyžádání emailem (knoff@knoff.org), nebo v prostoru QUEEN na Londýnské 77 v Praze.

Co KNOFF uděláte zítra Vy? Co zanecháte budoucím generacím? Sdělte nám to ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…