Kia Motors Czech obsadila nově pozici PR manažera

03.04.2014 13:34

KIA MOTORS CZECH oznamuje změnu na pozici PR manažera společnosti. Počínaje dnešním dnem bude komunikaci s veřejností zajišťovat Kateřina Jouglíčková. Na pozici vystřídala Kateřinu Vokounovou, která téměř po šesti letech působení ve firmě odešla na mateřskou dovolenou.

Kia Motors Czech obsadila nově pozici PR manažera
Foto: Kia
Popisek: Kia

Kateřina Jouglíčková působila před příchodem do KIA MOTORS CZECH ve společnosti Havas PR Prague, kde poslední dva roky zodpovídala za korporátní komunikaci kolínské automobilky TPCA a řady dalších klientů z oblasti automotive. Bohaté zkušenosti z oboru načerpala také během svého devítiletého působení v Public Relations společnosti Toyota Motor Czech.

V nové pozici bude Kateřina Jouglíčková zodpovídat za strategické plánování a koordinaci PR a CSR aktivit s cílem dalšího posilování image značky Kia. V souvislosti s její expanzí na českém trhu se zaměří také na koordinaci regionálních PR aktivit dealerské sítě.

Kia se profiluje jako značka, která přináší zákazníkům řadu výjimečných benefitů jako je např. nejdelší komplexní záruka po dobu 7 let, revoluční způsob financování Kia Select, ojedinělá poprodejní péče Program 777 a to vše v duchu sloganu "The Power to Surprise".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…