Konzultační dny k problematice bydlení v roce 2015

23.12.2014 16:15

Ministerstvo pro místní rozvoj na základě dosavadních zkušeností nadále pořádá bezplatné konzultační dny zaměřené na metodicko-poradenskou činnost, a to zejména pro obce jako vlastníky bytového fondu, městské a krajské úřady, další organizace a orgány i občany.

Konzultační dny k problematice bydlení v roce 2015
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační foto - byty v panelovém domě

Konzultační dny se průřezově týkají problematiky bydlení, správy a provozu bytového fondu, včetně nájmu bytů a nebytových prostor, vlastnictví bytů a souvisejících právních otázek.

Časový plán konzultačních dnů k problematice bydlení na rok 2015:

Termíny:

3. únor 2015
červen 2015
říjen 2015
prosinec 2015.

Konkrétní termíny připadající na červen, říjen a prosinec 2015 budou uveřejněny na webových stránkách MMR v průběhu roku 2015.

Témata, na která budou v úvodní části konzultační dny zaměřeny, budou operativně reagovat na plnění opatření ze schválených záměrů vlády v bytové politice a na připravované právní úpravy v oblasti bydlení.

Další část konzultačních dnů bude věnována odpovědím na dotazy a výměně zkušeností vlastníků a správců bytového fondu. Počítáme s tím, že nejpozději tři dny před konáním bude na webové stránce Ministerstva pro místní rozvoj (Územní a bytová politika/ Bytová politika/ Informace a aktuality) k dispozici program příslušného konzultačního dne.

Upozorňujeme na změnu místa konání konzultačních dnů k bytové problematice. Vzhledem k rekonstrukci prostoru Divadla Image (Černého divadla) v Pařížské ulici č. 4, Praha 1 se budou konzultační dny konat od podzimu 2014 do odvolání v prostorách Malého sálu Městské knihovny v Praze, Mariánské náměstí č. 1, Praha 1.

Dopravní spojení: nejlépe tramvají č. 17 – stanice Staroměstská, tramvají č. 18 – stanice Staroměstská. Lze použít i metro trasa A (stanice Staroměstská) nebo trasa B (stanice Můstek). 

Účast na těchto konzultačních dnech je zcela dobrovolná; závisí na potřebě informací týkajících se výše uvedených okruhů a je bezplatná, není třeba se předem registrovat či objednávat.

Podněty týkající se programu konzultačních dnů zasílejte, prosím, na paní Olgu Oharkovou, e-mailová adresa: olga.oharkova@mmr.cz .


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blíží se zahájení elektrifikace autobusové linky č. 137, DPP hledá jejího zhotovitele

16:08 Blíží se zahájení elektrifikace autobusové linky č. 137, DPP hledá jejího zhotovitele

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) dnes vypsal veřejnou zakázku na zhotovitele elektrifikace autobus…