Kyčerka dnes spustila vleky!

29.12.2014 11:35

Ve Ski areálu SYNOT Kyčerka se ode dneška lyžuje. Sněhová nadílka posledních dnů dohromady s intenzívním zasněžováním se postaraly o to, že je na svazích až 30 centimetrů sněhu a sněžná děla jedou stále naplno. Prozatím je tak v provozu jedna velká, sportovní sjezdovka a celý dětský park včetně výukového koberce.

Kyčerka dnes spustila vleky!
Foto: Synot
Popisek: Ski areál Kyčerka.

„Dnes u nás vítáme první lyžaře sezóny, kteří jsou velmi spokojeni. Předpokládáme navíc, že na Silvestra, nejpozději na Nový rok pojede většina vleků a lidé si budou moci vychutnat také večerní lyžování,“ uvedla za Ski areál Andrea Matyščáková.

Ta současně doplnila, že i letos na návštěvníky Kyčerky čeká celá spousta atraktivních akcí. Myšleno je na všechny. Chybět nebude karneval, lampionový večer, nejrůznější závody i pohárové soutěže pro malé i velké lyžaře.

Ceny za skipasy letos zůstávají stejné, jako v minulé sezóně. Navíc na všechny lyžaře čeká příjemná novinka. Šest lyžařských areálů v Beskydech a Javorníkách, včetně Ski areálu SYNOT Kyčerka, spojilo síly a od letošní zimy nabídne návštěvníkům společný skipas, jenž je obvyklou součástí nabídky lyžařských destinací po celé Evropě. Zájemci tak na jediný skipas mohou vyzkoušet až 20 kilometrů sjezdovek.

Ski areál SYNOT Kyčerka nabízí celkem 9 sjezdovek, 40 km běžeckých tratí, dva pohyblivé koberce pro děti, lyžařskou a snowboardovou školu. V areálu je přibližně 2,5 km sjezdových tratí a 9 vleků, které dokáží odbavit až 6,5 tisíce osob za hodinu. Samozřejmostí je půjčovna lyží a snowboardů, ski servis, několik možností občerstvení přímo u lyžařského svahu a bezplatné parkování. Zájemci o příjemné zimní zážitky se navíc mohou vydat sněžným vozem na jízdu po hřebenech Beskyd nebo se projít zimní přírodou na sněžnicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…