Lesy ČR: Na náchodském zámku vystaví myslivci své trofeje

17.05.2017 12:03

Lesní pedagogové z podniku Lesy ČR připravili spolu s oblastním mysliveckým sdružením Náchod program - ve čtvrtek 18. května pro děti z prvního stupně základních škol a v pátek 19. května pro školáky ze speciálních tříd a hendikepované každého věku.

Lesy ČR: Na náchodském zámku vystaví myslivci své trofeje
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR - logo

„Na náchodském zámku vystaví myslivci své trofeje. Lesnictví, rybářství, vodnímu hospodářství, kynologii, včelařství, semenářství a dalším oblastem se budeme věnovat na několika stanovištích v přilehlé aleji Kateřiny Zaháňské. Předvedeme dravé ptáky, ale i zbraně a lesnické nářadí či nástroje. Vyzkoušíme zručnost i to, jak děti znají živočichy a rostliny. Budeme také leccos vyrábět a soutěžit,“ říká Petr Zvolánek z Lesů ČR.

Na závěr třeba přijde vhod i špekáček opečený na ohni. „Program je určený hlavně pro školáky, ale kdokoli půjde kolem a bude chtít, zapojíme ho,“ dodává Zvolánek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…