Letecké muzeum bude spolupracovat s muzeem Škoda auto

26.05.2015 13:03

Obě strany podepíší smlouvu o spolupráci.

Letecké muzeum bude spolupracovat s muzeem Škoda auto
Foto: Letecké muzeum Mladá Boleslav
Popisek: Muzeum Mladá Boleslav

Nově otevřené Letecké muzeum Metoděje Vlacha v Mladé Boleslavi, pobočka Muzea Mladoboleslavska, navázalo další podobu spolupráce s Muzeem Škoda. Předmětem Smlouvy o spolupráci je vzájemná propagace obou institucí.
„Tato smlouva, uzavřená do konce letošního roku, je počátkem mnohem širší spolupráce mezi Leteckým muzeem a Muzeem Škoda. Přinese všem stranám zvýšení návštěvnosti i další bonusy,“ zhodnotil smlouvu radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

Smlouva zajišťuje vzájemnou propagaci leteckého muzea v elektronické podobě při obesílání zájemců o skupinovou prohlídku Škoda muzea, reklamu na recepci Škoda muzea ve formě letáčků včetně 20% slevy na vstup i umístění leteckého motoru v rámci Škoda muzea. Letecké muzeum umístí ve výstavním prostoru na oplátku historické vozidlo značky Škoda, na recepci bude též reklama Škoda muzea a Škoda Auto dostane i prostor pro konání akcí a vstupenky do Leteckého muzea.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

22:03 České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

V sobotu a neděli 11. a 12. května se mohou fanoušci železniční historie vypravit do železničního mu…