Liberecký kraj zítra navštíví německý velvyslanec

17.03.2015 8:35

Možnosti vzájemné spolupráce budou tématem jednání vedení kraje s velvyslancem Spolkové republiky Německo v ČR Arndtem Freiherrem Freytagem von Loringhovenem. Ten do Libereckého kraje přijede ve středu 18. března.

Liberecký kraj zítra navštíví německý velvyslanec
Foto: archiv hejtmana
Popisek: hejtman Libereckého kraje Martin Půta (SLK)

V sídle kraje jej přijmou hejtman Libereckého kraje Martin Půta, statutární náměstkyně Hana Maierová a krajští radní Vít Příkaský a Alena Losová.

„Pan velvyslanec přijede do Libereckého kraje na zdvořilostní návštěvu, při které se zaměříme na možnou spolupráci v oblasti výuky německého jazyka na školách v kraji a hovořit budeme o duálním systému výuky na učilištích. Mezi další témata jsme zařadili vzájemné projekty kultury a cestovního ruchu a orientaci Oblastní galerie na německé autory,“ přiblížil hejtman Martin Půta.

Po pracovním obědě se J. E. Arndt Freiherr Freytag von Loringhoven v doprovodu hejtmana Martina Půty a radního Víta Příkaského přesune do Nového Města pod Smrkem, kde navštíví společnost CIS Systems s.r.o.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kraj-lbc.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…