MMR: Čas na podání přihlášky do soutěže Komunální projekt roku 2023 se rychle krátí

24.08.2023 7:05 | Tisková zpráva

Už jen do úterý 12. září je možné přihlásit se do celostátní soutěže Komunální projekt roku 2023, která letos pod záštitou místopředsedy vlády pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše vstoupila do svého již 9. ročníku.

MMR: Čas na podání přihlášky do soutěže Komunální projekt roku 2023 se rychle krátí
Foto: MMR
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj, logo

Neomezený počet svých projektů mohou do soutěže přihlašovat obce, městyse, města i městské části a městské obvody. Musí jít o projekty, které byly uskutečněny v období od 1. ledna 2022 do 12. září 2023. Účast v soutěži je bez vstupního poplatku.

Soutěžní kategorie jsou následující: Sociální projekt roku, Veřejné zdraví a sport pro všechny, Utváření veřejného prostoru, Veřejná zeleň, Odpadové hospodářství, Chytrá obec, Kulturní a vzdělávací činnost, Ekologický projekt roku – a nově také Bezpečný úřad a Komunální a komunitní energetika. Udělena bude i Cena ministra pro místní rozvoj.

Uzávěrka příjmu přihlášek byla stanovena na úterý 12. září 2023, vyhlášení výsledků soutěže se uskuteční 24. října v prostorách nové moderní radnice Městské části Praha 12. Na vyhlášení výsledků soutěže budou pozváni všichni její účastníci.

Charakteristiku jednotlivých soutěžních kategorií i jednoduchou on-line přihlášku, stejně jako informace o vítězných projektech z předchozích ročníků soutěže najdete na www.komunalniprojektroku.cz.

Soutěž je podporována Výborem pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí Senátu Parlamentu ČR, Výborem pro veřejnou správu a regionální rozvoj Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, Svazem měst a obcí ČR a Sdružením místních samospráv ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…