MMR pořádá na Zemi živitelce seminář o budoucnosti venkova

11.08.2018 14:07

Ministerstvo pro místní rozvoj v pátek 24. 8. opět pořádá v rámci veletrhu Země živitelka 2018 v Českých Budějovicích půldenní odborný seminář. Hlavním tématem letošního 45. ročníku agrosalónu je „100 let českého zemědělství“. MMR se v semináři „Podpora obnovy a rozvoje venkova v ČR“ nejen ohlédne do minulosti, ale zaměří se především do blízké budoucnosti.

MMR pořádá na Zemi živitelce seminář o budoucnosti venkova
Foto: MMR
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj, logo

MMR své činnosti prezentuje na výstavě pravidelně od roku 1996 a vždy při této příležitosti úzce spolupracuje s dalšími aktéry působícími v oblasti rozvoje venkova - například se Spolkem pro obnovu venkova ČR, Národní sítí Místních akčních skupin ČR, Svazem měst a obcí ČR nebo Sdružením místních samospráv ČR.

Seminář se koná 24. 8. 2018 dopoledne a je určen především pro zástupce venkovských obcí, a samozřejmě všem, kdo mají zájem o správu věcí veřejných na venkově. Kromě zástupců Ministerstva pro místní rozvoj na něm vystoupí například i přednášející z Přírodovědecké fakulty Karlovy univerzity v Praze, Sdružení místních samospráv ČR nebo Spolku pro obnovu venkova ČR. Na závěr celého semináře proběhne panelová diskuze, jejímž tématem bude budoucnost podpory venkova z Evropských strukturálních investičních fondů. Na seminář je nutná registrace.

Bližší informace a podrobnější program naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…