MO: Pražský komorní orchestr zahraje pro české válečné veterány v této sezoně čtyři koncerty

11.10.2017 18:40

V rámci letošní sezony Pražského komorního orchestru se čeští váleční veteráni mohou těšit na čtyři koncerty. Odehrají se díky spolupráci Ministerstva obrany ČR a společnosti LOM PRAHA TRADE.

MO: Pražský komorní orchestr zahraje pro české válečné veterány v této sezoně čtyři koncerty
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

„Po dohodě s vedením společnosti LOM PRAHA TRADE se zrodila myšlenka kulturní podpory českých válečných veteránů ve spolupráci s Pražským komorním orchestrem již v loňské sezoně,“ uvedl ministr obrany, Martin Stropnický.
Právě v loňském roce u příležitosti 300 let od narození významného českého skladatele a dirigenta J. V. Stamice využilo vstupenky celkem 380 veteránů. „Bylo nám nesmírnou ctí a potěšením přivítat na koncertě veterány a příslušníky jejich rodin,“ řekl zástupce orchestru Vladimír Darjanin.

V nastávající sezoně by si Pražský komorní orchestr mohlo na jednotlivých pražských koncertech poslechnout přibližně 600 válečných veteránů.

První koncert abonentní řady za účasti českých válečných veteránů se uskuteční už v úterý 17. října v pražském Rudolfinu v 19.30 hodin, další začínají ve stejný čas v kostele sv. Šimona a Judy v Praze.

Další informací na e-mailové adrese press@lomtrade.cz

Program koncertů pro válečné veterány

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…