MPSV: Druhým politickým náměstkem ministryně bude Petr Krčál

03.08.2016 18:30

Takzvaným politickým náměstkem ministryně práce a sociálních věcí byl 1. srpna 2016 jmenován Petr Krčál. Nastupuje na pracovní místo náměstka člena vlády, kterého na základě zákona o státní službě jmenuje přímo ministryně Michaela Marksová. Na MPSV se zaměří především na oblast sociálních služeb.

MPSV: Druhým politickým náměstkem ministryně bude Petr Krčál
Foto: Martin Kovář
Popisek: Budova MPSV

„Na MPSV budu působit jako náměstek člena vlády se zaměřením na sociální péči, sociální práci a rád bych se věnoval také otázkám zaměstnanosti včetně řešení nedostatku pracovních sil. Po téměř osmileté práci pro regionální sociální sféru mohu ministerstvu nabídnout zkušenosti v daném oboru, očekávanou profesionalitu a schopnost komunikovat s laickou i odbornou veřejností,“ řekl Petr Krčál.

Petr Krčál se oblasti práce a sociálních věcí dlouhodobě věnuje, je uznávaným odborníkem na prorodinnou a seniorskou politiku, financování a transformaci sociálních služeb. Ministerstvo tak bude moci využít jeho zkušeností i znalostí situace v regionech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

13:55 ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

Během čtyř květnových víkendů se budou moci lidé podívat do útrob unikátního vodního díla, vybudovan…