Ministerstvo financí oslovuje uchazeče o zaměstnání na veletrhu práce Profesia days

12.10.2016 7:35

V době rekordně nízké nezaměstnanosti se zaměstnavatelé v Česku často potýkají s nedostatkem vhodných uchazečů o zaměstnání.

Ministerstvo financí oslovuje uchazeče o zaměstnání na veletrhu práce Profesia days
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo financí

Ministerstvo financí není výjimkou. Personální odbor proto nabídne nabídne zájemcům o pracovní uplatnění volná služební a pracovní místa na největším tuzemském veletrhu práce Profesia days, který se koná 12. a 13. října v Praze na výstavišti PVA v Letňanech. Každoročně jej navštíví okolo deseti tisíc zájemců o zaměstnání. Vedle Ministerstva financí zde letos ze státních institucí nabízí zaměstnání ve služebním nebo pracovním poměru také Ministerstvo práce a sociálních věcí, Armáda ČR, Policie ČR nebo Městská knihovna v Praze.

Ministerstvo financí aktuálně obsazuje okolo sta volných pracovních pozic. Většina jsou služební místa dle zákona o státní službě. Vedle žádaných právníků, ekonomů a auditorů vítáme také absolventy studijních oborů Technické vědy a nauky, Ekonomika a administrativa nebo Právní a veřejnosprávní činnost.

Svým zaměstnancům nabízíme vedle dobrého platového ohodnocení řadu benefitů mezi něž patří 5 týdnů dovolené ročně, pružná pracovní doba, indispoziční volno, stravování ve vlastní jídelně (resp. stravenky na detašovaných pracovištích) nebo příspěvek z fondu kulturních a sociálních potřeb. Podporujeme slaďování profesního a rodinného života formou zkrácených úvazků, homeoffice a v dubnu jsme otevřeli dětskou skupinu pro zaměstnance s dětmi v předškolním věku.

Naše personalistky se všemi uchazeči o zaměstnání rády proberou možnosti jejich uplatnění při osobním setkání na veletrhu nebo později e-mailem na adrese vyberova.rizeni@mfcr.cz.

Aktuální nabídka služebních a pracovních míst na Ministerstvu financí se nachází v sekci Volná místa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …