Ministerstvo obrany vyhlásilo další výběrové řízení na prodej nepotřebného nemovitého majetku

21.06.2015 12:56

V pátek 19. června vyhlásilo Ministerstvo obrany další výběrové řízení na zjištění zájmu o koupi nepotřebného nemovitého majetku v tomto roce.

Ministerstvo obrany vyhlásilo další výběrové řízení na prodej nepotřebného nemovitého majetku
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

V nabídce je celkem 23 nemovitostí určených jednotlivě k prodeji s minimální požadovanou kupní cenou dosahující v souhrnu 23 mil. Kč. Zájemci z řad fyzických či právnických osob mohou jednotlivé nemovitosti získat v případě, že nabídnou nejméně požadovanou minimální kupní cenu.

Inzerát je uveřejněn na internetových stránkách www.onnm.army.cz a www.centralniadresa.cz. Ve stejný den, kdy bylo výběrové řízení vyhlášeno, pak vyšel inzerát také v deníku Lidové noviny.

Mezi nejzajímavější nabízené nemovitosti patří například objekty v bývalých kasárnách T. G. M. v Pardubicích, které jsou z větší části na pozemcích města, pozemky bývalé střelnice o celkové výměře 4,4 ha v Bradlecké Lhotě a areál bývalých skladů, včetně vlečky, v Račicích nad Trotinou u Hradce Králové.

V nabídce je rovněž 13 objektů opevnění na Znojemsku v lokalitách Vratěnín (9 ks), Dyje (2 ks), Dobšice (1 ks) a Valtrovice (1 ks), a to včetně pozemků, a také jeden objekt u obce Zálužice mezi Žatcem a Louny.

Poprvé jsou nabízeny pozemky u obce Nepřevázka nedaleko Mladé Boleslavi a pozemky u Mnichovic nedaleko Prahy.

Podrobné informace o všech nabízených objektech, podmínky prodeje, termíny pro podání přihlášek a složení požadované kauce, dále pak termíny prohlídek, fotografie nabízených objektů a koncepty kupních smluv naleznete ZDE.

Další nepotřebné nemovitosti nabídne Ministerstvo obrany k prodeji 31. července 2015. Do prodeje bude zařazen majetek, který nebyl odprodán v předchozích výběrových řízeních a bude k němu doplněn další majetek nově připravený k prodeji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …