Moravskoslezský kraj: Ocenění Spokojený zákazník si letos odneslo třináct podnikatelů

19.09.2016 21:58

Prestižní ceny Spokojený zákazník Moravskoslezského kraje byly uděleny už popatnácté. Celkem třinácti vítězům předal ohodnocení Svatomír Recman, náměstek hejtmana pro sociální záležitosti a kulturu. Realizaci projektu pod záštitou hejtmana Miroslava Nováka finančně podpořil Moravskoslezský kraj.

Moravskoslezský kraj: Ocenění Spokojený zákazník si letos odneslo třináct podnikatelů
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

Soutěž, která odstartovala letos v březnu, byla vypsána pro všechny obory podnikání v celém regionu. Zájemci mohli do soutěže elektronicky nebo na kontaktních místech přihlásit svého favorita, s jehož činností byli spokojeni. Vítěze mezi přihlášenými podnikateli vybrala odborná komise. Ti nejlepší se pak stali držiteli ocenění s chráněnou značkou po dobu dvou let, tj. do konce roku 2018. Osvědčení potvrzuje, že firma trvale poskytuje služby v oboru svého podnikání v souladu s očekáváním spotřebitele.

„Těší mě, že se z udělování ceny Spokojený zákazník stala v našem regionu tradice a že je firmami vnímána velmi pozitivně. Podnikání určitě není lehké, podnikatelé se musí vyrovnat s řadou legislativních nařízení i s tvrdou konkurencí. Nicméně spotřebitelé, jak je vidět, umí jejich práci ocenit. Podnikatelé, kteří svou práci dělají dobře, a u nichž je zákazník vždy na prvním místě, si určitě zaslouží naše uznání a poděkován,“ říká Svatomír Recman, náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje.

Nominované firmy hodnotí Odborná komise pro ochranu spotřebitele v našem kraji. Přihlíží mimo jiné k tomu, jakou má firma image mezi spotřebiteli a posuzuje například odbornou úroveň prodejce, poskytování informací spotřebitelům nebo zajištění odborného servisu.

„Komise letos vybírala vítěze z 36 podnikatelů, které letos spokojení zákazníci na cenu navrhli. Těší mě, že veřejnost má o soutěž trvalý zájem. Je dobře, že i tato cena  přispívá k orientaci zákazníků na trhu, “ sdělila vedoucí odboru vnitra a krajského živnostenského úřadu, předsedkyně odborné komise v Moravskoslezském kraji Věra Dostálová.

JMÉNA OCENĚNÝCH:

  1. Tomáš Vlk

  2. Karla Smolková

  3. Blanka Sedlářová

  4. Soňa Skřivánková

  5. NAGAMAS s.r.o.

  6. Václav Hýl

  7. Pavlína Byrtusová

  8. Markéta Toběrná

  9. Antonín Směšný – DAJAS

  10. Zuzana Žídková

  11. Gustav Kořínek

  12. Patrik Wieder

  13. DAVID stolařství s.r.o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…