Na Lipně jsou nejlepší podmínky letošní zimy

05.02.2015 10:20

Téměř deset kilometrů sjezdových tratí, třicet kilometrů běžeckých tras, ale také například sobotní karneval ve Fox parku. Taková jsou lákadla Skiareálu Lipno na tento víkend. Na Lipně jsou zkrátka nejlepší podmínky v letošní zimě.

Na Lipně jsou nejlepší podmínky letošní zimy
Foto: Skiareál Lipno
Popisek: Skiareál Lipno.

„Díky zimnímu počasí je otevřený už celý areál a lyžaři mohou vyrážet na všechny sjezdovky, na kterých je až 70 centimetrů technického i přírodního sněhu. Bezesporu tu nyní panují ideální podmínky, které by si žádný lyžař neměl nechat ujít,“ uvedl ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek. Na své si přijdou i soutěživější lyžaři, kteří si vyzkouší svůj závod na měřené trati a své výsledky mohou porovnat s ostatními závodníky na webu www.skiarealipno.cz.

V sobotu navíc areál znovu připravil akci pro handicapované, kdy je možné si vypůjčit vybavení v místní půjčovně Intersport rent, nebo také zdarma relaxovat v Aquaworldu, či vyrazit na Stezku korunami stromů Lipno.

Mezi vrcholy určitě patří další sobotní akce. Od 14 do 16 hodin se uskuteční karneval ve Fox parku. „Každé dítě v masce dostane ke skipasu 2 hodiny v Aquaworld Lipno a Stezku korunami stromů zdarma,“ vysvětlila marketingová manažerka areálu Eva Černíková.

V neděli se potom všichni v areálu mohou těšit na tradici stavění sněhuláka od 13 do 15 hodin na Stezce korunami stromů. Samozřejmě, že ani tento víkend se neobejde bez tradiční nedělní Show lišáka Foxe, která začíná v 19 hodin. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…