Na Lipně připadl v týdnu další sníh

26.02.2015 11:59

I na přelomu února a března můžete o tomto víkendu zažít ideální lyžovačku ve Skiarálu Lipno. V týdnu tam dokonce připadl další sníh a na téměř deseti kilometrech sjezdových tratích je tak více než šedesáticentimetrová pokrývka. Areál znovu připravil i celou řadu akcí pro děti i dospělé.

Na Lipně připadl v týdnu další sníh
Foto: Skiarál Lipno
Popisek: Skiarál Lipno

„Ve Skiareálu Lipno je aktuálně přes 60 cm sněhu. V provozu jsou tři lanové dráhy  a čtyři pojízdné koberce. Kromě téměř 10 ti km sjezdových tratí je připravena skicrossová dráha, snowpark i měřený slalom. Lyžujeme každý den od 8.30 do 16 hodin, večerní lyžování je od 18 – 21 h včetně otevřeného nasvíceného FOX parku,“ upozornil ředitel Skiareálu Lipno Petr Dušek. Zdůraznil, že podmínky jsou stále dobré a dokonce v týdnu připadl i další sníh a v noci jsou mrazy.

Návštěvníci se mohou kromě už klasické volnočasové nabídky, jakou je Stezka korunami stromů, Aquaworld Lipno i řada místních gastronomických provozů, těšit i na víkendové akce. Ti, kteří přijedou na Lipno už v pátek, si rozhodně nenechají s dětmi ujít Snoopyho odpoledne, které bude plné her soutěží, ale chystá se také diskotéka.  Od 15 hodin ve stejný den je také naplánovaná krasojízda, tedy jízda na čemkoliv. V sobotu od 14 hodin začne zábava s Lišákem Foxem a dospělí se občerství při už klasické akci Jahody na sněhu šampaňským.  Vrcholem budou závody na lyžích Masters a také pohoštění ve vyhledávaném stanu Red Bull. V první březnový den se potom budou děti bavit při tradiční Show lišáka Foxe a znovu se mohou těšit i na výhru - projížďku rolbou.

Hlavním mediálním partnerem Skiareálu Lipno je Frekvence 1

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zdravotnictví: Pojišťovny nemají možnost samy určovat, v jaké výši přípravek uhradí

19:15 Ministerstvo zdravotnictví: Pojišťovny nemají možnost samy určovat, v jaké výši přípravek uhradí

Ministerstvo zdravotnictví se důrazně ohrazuje proti fakticky chybnému článku Veroniky Rodriguez na …