Nákup dárků pro zapomnětlivé – vouchery od Slevomatu koupíte i na Štědrý den

23.12.2013 10:02

Nákup vánočních dárků na poslední chvíli nemusí letos znamenat trauma ani pro ty nejzapomnětlivější. Díky moderním technologiím a široké nabídce zážitků na slevových serverech lze dárky pořídit bez stresu.

Nákup dárků pro zapomnětlivé – vouchery od Slevomatu koupíte i na Štědrý den
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vánoční stromek

Slevomat.cz umožní nákup vánočních dárků v podobě voucherů na zážitky i několik minut před zasednutím k slavnostně vyzdobené štědrovečerní tabuli. Při online platbě kartou, nebo rychlém bankovním převodu můžete pořídit dárky pro celou rodinu během několika minut. Vše v pohodlí a teple domova, stačí vám internet, e-mail, tiskárna a trocha kreativity při balení a předání dárečků. A pokud si nejste jisti, Slevomat nabízí také test dárkové typologie, který vám pomůže dárek pro vaše nejmilejší nejen vybrat, ale poradí vám i to, jak voucher zabalit či předat, aby se radost z darování znásobila.

Pokud jste nákup vánočních dárků nechali na poslední chvíli, máte možnost Vánoce zachránit i mnohem důstojnějším způsobem, než je pořizování dárků na benzínovém čerpadle, zoufalá náhražka vánočního překvapení v podobě obálky s penězi, či úplně nejhorší varianta zkažených Vánoc – Štědrý večer bez dárků. Naopak, radost určitě uděláte poukazem na masáž či kosmetiku, relaxační, wellness či sportovní pobyt, gastronomickou degustaci, koncert, divadlo či adrenalinový zážitek na bobové dráze, motokárách,  laser-game, nebo v 5D kině. Hezkým dárkem na poslední chvíli jsou také vstupenky do Mořského světa či na výstavy Salvador Dalí a Alfonz Mucha, nebo poukaz na pobyt v Thajsku či v některé z evropských metropolí. Nezapomenutelným zážitkem, který můžete na Slevomatu koupit na Štědrý den, může být i jízda v jednom z nejrychlejších aut na světě Ariel Atom 3, či v supersportu Ferrari 458 Italia. Hitem letošních Vánoc je voucher na pilotáž velkého dopravního letadla Airbus A320 na profesionálním leteckém simulátoru. Své blízké můžete potěšit také předplatným oblíbeného časopisu. Slevomat kromě široké nabídky voucherů připravil navíc i bonus v podobě dárkového rádce, který vám pomůže dárek vybrat.

„Čtyřicet tisíc uživatelů Slevomatu zatím využilo test dárkové typologie, který jsme připravili pro letošní předvánoční čas. Všichni, kteří se pomocí krátkého psychologického kvízu ponořili do vědy zvané Dárkologie zjistili, jestli je jejich partner Lichotkomil, Činolásek, Spoluchvílek, Tulimílek, či Dárkorád – podle toho, zda jako projev lásky preferuje slova, činy, pozornost, doteky nebo dary. A získali také cenné rady, jak dárek zabalit a předat podle očekávání jednotlivých dárkotypů, aby radost z dárku byla co největší,“ říká Zdeněk Linc, marketingový manažer Slevomatu. „Statistika výsledků kvízů ukazuje, že nejfrekventovanějším dárkotypem je Tulimílek, který za nejdůležitější projev lásky považuje doteky. 33% mužů a 25% žen tak nejspíše nejvíce potěšíte dárkem, který je spojen s něžnými doteky a pokud při předání dárečku partnera pohladíte či obejmete, budete mít u stromečku zřejmě vyhráno. Možná i to je jedním z důvodů, proč je nejoblíbenějším dárkem poukaz na masáž,“ dodává Zdeněk Linc.

Náš životní styl se neustále zrychluje a to sebou přináší výhody i nevýhody. K nesporným výhodám patří možnost okamžitých online plateb, které nákup dárků na poslední chvíli umožňují. Slevomat vychází svým zákazníkům vstříc a kromě nejrozšířenější online platby kartou nabízí také rychlý bankovní převod, který představuje jednoduchou, rychlou a bezpečnou formu placení, při kterém se vše děje v reálném čase. Voucher díky tomu obdržíte nejpozději do jedné hodiny od nákupu. Transakce prostřednictvím platební brány PayU jsou prováděny na základě licence od České národní banky, přenos dat je zabezpečen protokolem SSL (Secure Sockets Layer) a 3D Secure řešením. Platba je tak maximálně zabezpečena, rychlý online převod navíc probíhá přímo v prostředí vaší banky a Slevomat nemá přístup k žádným informacím. Rychlý bankovní převod můžete využít, pokud jste klientem České spořitelny, Fio Banky, GE Money Bank, Komerční banky, mBank, Raiffeisen Bank a Sberbank. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …