Navštivte strojaře z Prahy na veletrhu Gaudeamus v Brně

24.10.2016 15:48

Již tradiční evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus letos proběhne ve dnech 1. až 4. listopadu na Výstavišti Brno. Přináší komplexní nabídku pomaturitního studia a celoživotního vzdělávání. Hned první den - 1. listopadu 2016 v 10.00 hodin - bude Fakultu strojní ČVUT v Praze, školu DOPORUČENOU ZAMĚSTNAVATELI v roce 2015, prezentovat její děkan Michael Valášek.

Navštivte strojaře z Prahy na veletrhu Gaudeamus v Brně
Foto: ČVUT
Popisek: ČVUT

Prezentace proběhne v přednáškovém sále A, pavilonu G2 a je zajímavá nejen svým obsahem, ale také osobou přednášejícího. Prof. Ing. Michael Valášek, DrSc. bývá díky svému podílu na zavádění oboru mechatronika na technických univerzitách v Praze, Brně, Plzni a Liberci označován jako guru mechatroniky. V roce 2003 obdržel ocenění Česká hlava. Pod jeho vedením získala strojní fakulta letos v červenci jako první u nás akreditaci na nový studijní program Průmysl 4.0, který reaguje na čtvrtou - digitální - průmyslovou revoluci a propojuje strojírenství s kybernetikou.

Aktivovat studenty se prof. Valášek snaží třeba i tím, že přinesl zcela nový předmět „Kariéra a inženýrství", který má studenty naučit uvažovat podnikatelsky. Právě prof. Valášek stál u zrodu smlouvy na několikamiliardovou investici mezi českým státem a největší průmyslovou společností světa General Electric, kterou v těchto dnech podepsala naše vláda.

Možnost promluvit si o studiu přímo s děkanem Valáškem budou mít zájemci po skončení prezentace u pultu Fakulty strojní ČVUT v Praze v pavilonu G1 brněnského výstaviště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…