Nemocnice ČB: Zájemci o školku v nemocnici mohou podávat své přihlášky

09.08.2014 9:57

Od pondělí 11. 8. mohou zájemci o umístění dětí do mateřské školy Presslova, která bude fungovat jako firemní školka pro děti zaměstnanců jihočeského krajského úřadu a Nemocnice České Budějovice, a. s., podávat své přihlášky. K dispozici mají tištěné i interaktivní formuláře.

Nemocnice ČB: Zájemci o školku v nemocnici mohou podávat své přihlášky
Foto: Martin Kovář
Popisek: Operace

„Na internetových stránkách  www.kraj-jihocesky.cz v sekci Firemní mateřská škola a na  www.nemcb.cz v sekci Firemní mateřská škola je od 7. 8. k dispozici interaktivní formulář žádosti o přijetí k předškolnímu vzdělávání s přílohou v několika dostupných formátech. Zároveň je od 7. 8. žádost o přijetí k předškolnímu vzdělávání s přílohou v písemné podobě dostupná k vyzvednutí v budově Krajského úřadu Jihočeského kraje, Boženy Němcové 49/3, ve třetím patře, v kanceláři č. 414 a v budově ředitelství Nemocnice České Budějovice na podatelně. Příloha žádosti musí obsahovat potvrzení ošetřujícího lékaře, že se dítě podrobilo stanoveným pravidelným očkováním, má doklad, že je proti nákaze imunní nebo se nemůže očkování podrobit pro trvalou kontraindikaci,“ uvedla manažerka spokojenosti českobudějovické nemocnice Bc. Iva Nováková.

Žádosti o přijetí k předškolnímu vzdělávání budou přijímány od 11. 8. od 12:00 dvěma možnými způsoby, a to elektronicky nebo osobním doručením písemné žádosti s přílohou. Elektronicky bude možné žádost podat na e-mailové adrese  zittovag@kraj-jihocesky.cz od 11. 8. od 12:00 do 18. 8. Přednost má dříve podaná přihláška. Ředitelka mateřské školy bude od 11. 8. od 12:00 do 16:30 a následující pracovní dny od 12. 8. do 18. 8. 2014 vždy od 13:00 do 15:00 přijímat tištěné žádosti o přijetí k předškolnímu vzdělávání s potvrzenou přílohou v budově Krajského úřadu Jihočeského kraje, Boženy Němcové 49/3, III. patro, č. dveří 414. Přednost má dříve podaná přihláška, žádosti podané před stanoveným termínem budou zamítnuty.

Firemní mateřská škola bude přijímat pro školní rok 2014/2015 70 dětí. Polovinu kapacity naplní děti zaměstnanců Krajského úřadu Jihočeského kraje, další polovinu děti zaměstnanců Nemocnice České Budějovice. Mateřská škola zahájí činnost k letošnímu 1. říjnu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…