Nová generace Hyundai i10 přichází na český trh

09.12.2013 9:01

Hyundai přichází na český trh s novou generací modelu i10, který vyniká mladistvým a atraktivním designem, velmi kvalitním interiérem a úrovní výbavy a bezpečnosti obvyklé pouze ve vyšších segmentech. Byl navržen a zkonstruován v Evropě, kde se pro evropské zákazníky i vyrábí.

Nová generace Hyundai i10 přichází na český trh
Foto: red
Popisek: Hyundai

Nová generace i10 s vnější délkou 3665 mm patří mezi nejdelší vozy ve svém segmentu a má jeden z nejprostornějších a nejpraktičtějších interiérů ve svém segmentu. Svou vnitřní prostorností se tak posouvá až do vyššího segmentu B. Inovativní uspořádání interiéru umožnilo vytvořit největší objem zavazadlového prostoru v segmentu (252 litrů se vzpřímenými zadními sedadly a 1046 litrů se sklopenými zadními sedadly) a největší celkový prostor pro nohy vpředu a vzadu (1890 mm).
 
Nová generace i10 dostala proto do vínku celou řadu prvků výbavy nabízených obvykle jen pro vozy segmentů B nebo C. Mezi luxusnější prvky výbavy patří tempomat s nastavitelným omezovačem rychlosti a ovládacími prvky na volantu, vyhřívaný kůží obšitý volant a přední sedadla, asistent pro rozjezd do svahu, bezklíčkové startování a vstup do vozu, světlomety LED pro denní svícení a plně automatická klimatizace.
 
Hyundai  dává zájemcům o novou generaci i10 na výběr dva vyspělé zážehové motory, které pohání přední kola prostřednictvím pětistupňové mechanické nebo čtyřstupňové samočinné převodovky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká televize odvysílá  v přímém přenosu všech 64 utkání z mistrovství světa

13:21 Česká televize odvysílá v přímém přenosu všech 64 utkání z mistrovství světa

Všech 64 utkání právě startujícího mistrovství světa v ledním hokeji odvysílá Česká televize živě. P…