Novou koncertní sezónu v sále budějovického rozhlasu otevře špičkový dixieland

15.01.2017 16:15

Svižný a optimistický dixieland kapely Stanley´s Dixie Street Band odstartuje novou koncertní sezónu ve studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice. Ve středu 18. ledna tato pětičlenná kapela velmi vstřícným způsobem spojí tradiční jazz s plejádou starých swingových šlágrů.

Novou koncertní sezónu v sále budějovického rozhlasu otevře špičkový dixieland
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Český rozhlas České Budějovice bude i v letošním roce organizovat pravidelné veřejné nahrávky oblíbených pořadů. „Letos se ještě více chce věnovat projektu Živé regiony, který otevírá budovu rozhlasu kulturním a dalším aktivitám s přímou účasti našich posluchačů. V dalších fázích budeme  projekt posilovat i s novými plány vlastní regionální rozhlasové výroby i pro ostatní stanice Českého rozhlasu,“ dodává Zdeněk Duspiva, ředitel Českého rozhlasu České Budějovice.

Vstup na veřejnou nahrávku je volný, místenky získáte ve vysílání Českého rozhlasu České Budějovice nebo v den koncertu v rozhlasové recepci v ulici U Tří lvů 1.

Více informací naleznete v přiložené tiskové zprávě nebo na webu Českého rozhlasu České Budějovice:

http://www.rozhlas.cz/cb/neprehlednete/_zprava/novou-koncertni-sezonu-v-sale-budejovickeho-rozhlasu-otevre-spickovy-dixieland--1687417

https://www.facebook.com/events/1424195874280321/

Přejeme příjemný poslech Českého rozhlasu České Budějovice - 106,4 MHz pro jižní Čechy, 103,9 MHz pro Táborsko a 88,2 MHz pro Slavonicko a Dačicko. Poslouchat živě i ze záznamu můžete také na webu www.budejovice.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 jako příležitost pro český cestovní ruch

16:05 CzechTourism: Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024 jako příležitost pro český cestovní ruch

S blížícím se začátkem Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024, které proběhne od 10. do 26. kvě…