Nový věrnostní program Získejte u Lišky

17.08.2014 12:58

Českomoravská stavební spořitelna spustila novou webovou aplikaci s názvem Získejte u Lišky. Na adrese www.ziskejteulisky.cz může výhody pro svůj domov získávat každý, kdo se zaregistruje, tedy nejen klienti ČMSS. V nabídce nejsou pouze slevy, návštěvník webu si může zasoutěžit, pobavit se nebo načerpat novou inspiraci pro své plány na nové bydlení.

Nový věrnostní program Získejte u Lišky
Foto: red
Popisek: Českomoravská stavební spořitelna

Aplikace ČMSS přináší novou kvalitu

Aplikace Získejte u Lišky střídá Kartu klienta, jejíž platnost končí s posledním srpnem tohoto roku. Oproti Kartě klienta, v zásadě fungující jako průkaz potvrzující nárok na avízovanou slevu, přináší nová aplikace účastníkovi širší možnosti, vyšší míru pohodlí a rozšiřuje i počet výhod, který bude
do budoucna dále narůstat. Specialitou programu Získejte u Lišky je, že se se do něj může zapojit i návštěvník, který není klientem ČMSS.

Účastníci věrnostního programu můžou výhody čerpat ihned po registraci

Aplikace umožňuje čerpání výhod ihned po registraci. Jednotlivé nabídky i výši slev jsme upravili tak, aby byli pro návštěvníky stránky co nejatraktivnější. K těmto poznatkům přispěly výsledky výzkumu, který jasně definoval, o co mají dnes lidé největší zájem.

Aplikace sází na příjemný design a intuitivní ovládání

Uživatel internetu v dnešní době nemá čas se „proklikávat“ desítkami odkazů – chceme, aby každý jednoduše a rychle našel to, co potřebuje. Držíme se nejnovějších trendů a ctíme plný responsivní design, takže web je stejně dobře přístupný z mobilu, tabletu i osobního počítače.

Cílem aplikace Získejte u Lišky je udělat vše trochu jinak! Na webu Získejte u Lišky je vše přehledné a jasné. Kromě akčních slev návštěvníci na webu najdou články o trendech a novinkách v bydlení a každý měsíc přibude i nová soutěž – vše na jednom místě.

U Lišky získáte dobrou inspiraci pro svůj domov snadno a rychle! Aplikaci vyzkoušejte na stránce www.ziskejteulisky.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Modernizace vsetínské stanice pokročila, cestující mají k dispozici nové zázemí

7:02 Správa železnic: Modernizace vsetínské stanice pokročila, cestující mají k dispozici nové zázemí

Ve Vsetíně se uskutečnilo slavnostní otevření společného odbavovacího terminálu pro železniční a aut…