Panasonic představuje nový Broadcast Switcher 2ME

04.03.2014 16:03

Společnost Panasonic uvádí nový kompaktní broadcast switcher určený pro řídicí pracoviště studií a vysílání mimo studio.

Panasonic představuje nový Broadcast Switcher 2ME
Foto: red
Popisek: Panasonic

Panasonic představuje první model 2ME ze série Panasonic HS – AV-HS6000. Pro přesné přepínání nabízí uživatelsky přívětivý ovládací panel s grafickým rozhraním. Používá 32 vstupů SDI, 2 vstupy DVI a 16 výstupů SDI. Čtyři DVE na jeden ME umožňují více přechodů při vytváření kreativního videa v náročných rychle se měnících situacích.

Nový switcher je ideální pro profesionály vytvářející kreativní videa, která vyžadují rychlou odezvu. Přístroj používá výstupy Multi-Viewer s až 16 rozděleními kanálu a volitelnou trvalou video paměť pro až 81 klipů (30 sekund / klip).

Přístroj je osazen intuitivně uspořádanými tlačítky a má doplňkový dotykový 10,1" panel nabídek, který lze použít pro zobrazení několika náhledů.

Hana Grůzová, regionální marketingová manažerka společnosti Panasonic System Communications Company Europe, říká: „Webový server umožňuje uživatelům pracovat s nabídkami na počítači připojeném k místní síti. Navíc sada nástrojů pro vývoj softwaru (SDK) poskytuje mimořádné možnosti rozšíření. Dodavatelé třetích stran a profesionálové v oblasti systémové integrace mohou vyvíjet zásuvné moduly, které přinášejí novou funkcionalitu.“

Model AV-HS6000 podporuje víceformátové signály HD i SD. Frekvence, se kterými přepínač funguje, lze měnit z 59,94 Hz na 50 Hz a 24 Hz (nebo 23,98 Hz). To umožňuje efektivní ovládání a vytváření digitálních videí kdekoli na světě.

Switcher pro živé vysílání Panasonic 2ME bude v prodeji od dubna 2014.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.