Pardubický kraj: Oprava uzavře silnici mezi Svitavami a Koclířovem

03.04.2015 10:45

Oprava živičného krytu mezi Svitavami a Koclířovem částečně uzavře silnici I/34. Práce se týkají 4,2 kilometru dlouhého úseku mezi okružní křižovatkou silnic I/43 a I/34 a křižovatkou se silnicí I/35 u Koclířova. Uzavírka bude zahájena 7. dubna a potrvá do 29. srpna.

Pardubický kraj: Oprava uzavře silnici mezi Svitavami a Koclířovem
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Mapa objížďky.

Ve směru Svitavy – Koclířov bude silniční provoz veden po stávající trase silnice I/34 jednosměrně střídavě v jednom jízdním pruhu, tedy po staveništi s tím, že od křižovatky s ulicí Průmyslová bude umožněn provoz pouze dopravní obsluze. Tranzitní doprava včetně osobních vozidel pojede po objížďce – po silnici I/43 přes Lačnov a dále po silnici I/35.

Mezi okružní křižovatkou a železničním nadjezdem bude umožněn průjezd místním vozidlům (zásobování a zákazníkům) k obchodním centrům a ČSPHM  obousměrně. Ve zbylé části uzavírky bude provoz pouze jednosměrný. Od křižovatky s ulicí Průmyslová směrem na Koclířov bude navíc omezen vjezd všem vozidlům mimo dopravní obsluhy, IZS a autobusů linkové dopravy. Příjezd k firmě LIKO bude možný příčným přejezdem z ulice Olomoucká.

Ve směru Koclířov – Svitavy bude veškerý silniční provoz včetně autobusů linkové dopravy veden po objízdné trase po silnici I/35 a I/43 přes Lačnov. Délka objízdné trasy je asi 8,4 kilometru, prodloužení trasy je tedy cca 4,2 km.

Pro pokládku závěrečné obrusné vrstvy bude povolena v samostatném správním řízení uzavírka úplná (v úseku od železničního nadjezdu po křižovatku s I/35 v Koclířově). Termín úplné uzavírky bude upřesněn podle postupu výstavby, na základě průběžně aktualizovaného harmonogramu prací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pardubickykraj.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec vítá na světě nová mláďata

16:05 Zoo Liberec vítá na světě nová mláďata

Liberecká zoo se již v první třetině letošního roku může pochlubit hned několika významnými přírůstk…