Pardubický kraj vylepší na průmyslové škole v Letohradě dílny i jídelnu

13.03.2018 15:27

Lepší vybavení pro výuku i stravování bude mít k dispozici Průmyslová střední škola v Letohradě. Radní Pardubického kraje na svém posledním jednání schválili vyhlášení výběrového řízení na dodavatele frézky, soustruhu i gastrotechniky.

Pardubický kraj vylepší na průmyslové škole v Letohradě dílny i jídelnu
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Základní podoba loga Pardubického kraje.

„Do Průmyslové střední školy bude v rámci projektu „Průmyslová střední škola Letohrad - výstavba dílen a odborných učeben“ mimo jiné dodána, CNC frézka, CNC soustruh a také vybavení pro elektro pracoviště, jako je například pájecí stanice, měřící kabely, digitální multimetr, digitální osciloskop a další,“ uvedl radní pro školství Bohumil Bernášek. „Předmětem zakázky je i dodávka gastrotechniky pro zdejší výdejnu jídel a jídelnu,“ dodal radní Bernášek s tím, že ve všech případech se jedná o projekty spolufinancované Integrovaným regionálním operačním programem 2014-2020 (IROP).

Předpokládaná cena za vybavení je ve výši 6,8 milionu korun, z čehož až 5,3 milionu půjde z IROP, zbytek uhradí Pardubický kraj ze svého rozpočtu. Vybavení by škola měla získat v závěru roku 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…