PayPal: Kdo chce soutěžit o 100 000 dolarů, musí do Polska

25.06.2014 16:36

Polsko se zapojí do soutěže PayPal Battle Hack, ve které vývojáři z celého světa soupeří o hlavní cenu 100 000 dolarů.

PayPal: Kdo chce soutěžit o 100 000 dolarů, musí do Polska
Foto: PayPal
Popisek: PayPal

Po loňském úspěchu opět začíná soutěž PayPal Battle Hack, která před rokem přilákala přes 2000 vývojářů z celého světa. Pokud se akce chtějí zúčastnit i čeští vývojáři, mají první příležitost v polské Varšavě. Dalšími městy, kde se letos PayPal Battle Hack odehraje, je Tel Aviv, Miami, San Francisco, Toronto, Berlin, Chicago a Boston. A právě Battle Hack Varšava je první akcí společnosti PayPal zaměřenou na vývojáře, navíc Polsko bude tuto akci hostit poprvé a to v termínu 12.–13. července. Světové finále, ve kterém se utkají vítězové ze všech zemí, potom proběhne v kalifornském San José.

PayPal Battle Hack je jednou z největších světových vývojářských soutěží. Účastníci v ní mají za úkol vytvořit aplikaci, jež využívá rozhraní API systému PayPal, případně sady SDK Braintree a Venmo Mobile, a řeší některý místní problém. Nezřídka při tom přicházejí s velmi tvořivě a neotřele napsaným kódem. Soutěž Battle Hack není nijak tematicky omezena a účast je zcela zdarma.

Přihlásit se do soutěže nebo získat další informace lze na stránkách https://2014.battlehack.org/.

O společnosti PayPal

Ve společnosti PayPal jsou pro nás lidé vždy na prvním místě. Naše společnost, založená v roce 1998, jde i nadále v čele revoluce digitálních plateb a poskytuje lidem přímou kontrolu nad jejich penězi. Naše inovace usnadňují život více než 148 milionům aktivních uživatelů ve 26 měnách na 193 trzích, přičemž každý den zpracujeme více než 9 milionů plateb. PayPal, jedna ze společností skupiny eBay (Nasdaq: EBAY), představuje rychlejší a bezpečnější způsob placení a přijímání plateb. Tato služba lidem umožňuje jednodušeji zasílat peníze, aniž by sdíleli své finanční údaje. Mohou si přitom vybrat, zda budou platit pomocí zůstatku na svém účtu, bankovních účtů nebo platebních karet.

Další informace získáte na webu www.paypal-media.com. Můžete nás sledovat na Twitteru, Facebooku, YouTube, LinkedIn a na našem blogu PayPal-Forward.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

13:04 ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

S maximální opatrností okroužkoval odborník z Jihočeského ornitologického klubu čtrnáct ptáčků v těs…