Pekařství Hello! se rozšiřuje na Moravu

03.05.2014 10:29

Síť prodejen s čerstvým pečivem a občerstvením Hello!, která se dosud zaměřovala převážně na Prahu, expanduje na Moravu. První moravská pobočka se aktuálně otevřela na Hlavním nádraží v Ostravě.

Pekařství Hello! se rozšiřuje na Moravu
Foto: Pekařství Hello!
Popisek: Pekařství Hello!

Síť pekařství s názvem Hello! v České republice rozvíjí společnost HDS Retail, prostřednictvím svého dalšího projektu Pekařství Mr.Baker, které má v současné době již více než 30 provozoven po celé republice. „Hello! je o nový koncept podle francouzského vzoru,“ vysvětluje Stanislav Malík, Business unit manager Mr. Baker. Aktuálně jsou v provozu ještě další čtyři prodejny Hello!, všechny na stanicích metra v hlavním městě.

„Protože si tento zajímavý koncept získává rychle přízeň zákazníků, rozhodli jsme se naše aktivity rozšířit i mimo Prahu. Volba padla na Ostravu, kde nově nabídneme cestujícím možnost zakoupit si pohodlně přímo na nádraží nejen slané i sladké pečivo, ale také například obložené bagety z kvalitních surovin, čerstvé jogurty nebo saláty,“ doplňuje pan Malík. Téměř tři čtvrtiny sortimentu se vyrábějí přímo na prodejně, zbytek dodávají prověření regionální výrobci.

Zákazníky chce koncept Hello! oslovit vedle kvality svých výrobků také řadou zajímavých akcí a sezonních produktů v limitovaných edicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…