Personální změny ve Vojenském technickém ústavu, s. p.

30.12.2014 19:26

Ve Vojenském technickém ústavu se uskutečnily personální změny na klíčových pozicích.

Personální změny ve Vojenském technickém ústavu, s. p.
Foto: VTÚ
Popisek: VTÚ

Ke dni 31. prosince 2014 rezignuje z osobních důvodů ředitel VTÚ Václav Irovský. Ředitelem Vojenského technického ústavu, s. p. z pověření se stane Mgr. Jiří Protiva, stávající ředitel správního úseku VTÚ. Jeho pověření nabývá účinnosti dnem 1. ledna 2015 a zaniká jmenováním ředitele VTÚ po výběrovém řízení.

Ke změnám dochází také u odštěpných závodů. Dnem 3. prosince 2014 byl jmenován ředitelem Vojenského technického ústavu letectva a protivzdušné obrany a zároveň pověřen řízením úseku komunikačních a informačních systémů VTÚLaPVO Ing. Jiří Čuma. Jeho předchůdce Ing. František Padělek uspěl v komunálních volbách a v současnosti je místostarostou Roudnice nad Labem.

Dnem 15. prosince 2014 se vzdal funkce ředitele odštěpného závodu Vojenský technický ústav výzbroje a munice Ing. Zbyněk Eiselt. Jeho nástupcem je Ing. Ján Roman, který doposud ve Slavičíně pracoval jako vedoucí projektových týmů vývoje a inovací muničních systémů. Na nové pracovní místo byl jmenován dnem 16. prosince 2014.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

20:48 Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

Ministerstvo spravedlnosti dnem 30. dubna 2024 vyhlašuje veřejné konzultace k přípravě nového Akčníh…