Pistácie s karamelem bodují

10.12.2014 19:00

Vaječné likéry patřily už za dob našich babiček k nejoblíbenějším likérům a nesměly rozhodně chybět na stole o vánočních svátcích. Hospodyňky si je vyráběly samy a pak vzájemně hodnotily, který se lépe povedl.

Pistácie s karamelem bodují
Foto: Granette & Starorežná Distilleries
Popisek: Granette & Starorežná Distilleries

Pokud bychom daly na chutě současných žen, pak je jedničkou na našem trhu bezesporu  vaječný likér Vaječný sen od ryze českého výrobce GRANETTE & STAROREŽNÁ  Distilleries a.s..

Obliba likérů tohoto zavedeného výrobce pod danou značkou dlouhodobě stoupá. Jako jeden z mála na našem trhu s likéry se připravuje tradičním postupem.

To znamená výhradně z čerstvých českých surovin bez přídavku zbytečných ,,Éček“.

Do rodiny vaječných likérů, vedle dlouhodobě zavedených vaječných likérů s příchutí oříšku a čokolády, nyní v předvánočním období přichází i nové příchutě,

Vaječný sen Pistácie a  Vaječný sen Karamel.

O tom, že se sázka na spotřebitelské trendy obvykle vyplácí, svědčí i růst prodejů těchto příchutí.

Jak konstatuje obchodní ředitel GRANETTE & STAROREŽNÁ  Distilleries  Vladimír Vavřich, už první období prodeje potvrdilo, že výběr příchutí byl správný.

,,Zvláště pak obliba vaječného likéru s příchutí pistácie předčila všechna naše očekávání a máme radost z toho, že si jej spotřebitelé tak rychle oblíbili,“ pochvaluje si  V. Vavřich.

Samotní spotřebitelé vítají nové příchutě právě nyní, v předvánočním období. Při přípravě vánočního cukroví tak mohou nově experimentovat… Například taková vosí hnízda s náplní karamelového vaječného likéru nemají chybu!

Vaječné sny Pistácie a Karamel jsou k dostání v prodejnách Tesca, Globus a Ahold.

Výrobcem Vaječného snu je společnost GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries, která je nástupcem nejstarší palírny fungující bez přerušení na evropském kontinentu, Palírny U Zeleného stromu.  V loňském roce oslavila 495. výročí od svého založení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …