Vodka 42 Blended mění název i design

02.08.2014 18:17

Vodka 42 Blended se přejmenovala na BLEND 42 a dostala nový šat. Oděla se do moderního, čistého a jednoduchého hávu, aby se přiblížila více mladým spotřebitelům ve věku nad dvacet let. Nový design vzešel z dílny grafického studia Cocoon Group.

Vodka 42 Blended mění název i design
Foto: Granette & Starorežná Distilleries
Popisek: Granette & Starorežná Distilleries

Jak podtrhuje obchodní a marketingový ředitel společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries Vladimír Vavřich, od začátku roku se prodalo tohoto nápoje více než milion kusů v půl litrovém balení. Zajímavostí určitě je, že trh vodek v retailu rostl v objemu od začátku roku, tedy za první pololetí, o 8,4% a Blend 42 vodka narostla o 32%. Podíl na trhu narostl o 21,7% na 12,2 % a je tak druhou nejprodávanější vodkou na českém trhu.

K tomu, aby oslovila i mladší generaci, by měl přispět právě nový design lihoviny.  Jak se povedl, to mohou zákazníci zhodnotit už nyní v srpnu, kdy je termín uvedení vodky v novém hávu na trh.

„Ovšem od nového designu si slibujeme větší atraktivitu nápoje pro zahraniční trh,“ zdůrazňuje Vladimír Vavřich.

Její receptura je zachována včetně procenta alkoholu ve výši 42 %. Tím je na trhu jedinečná. Žádná jiná vodka na trhu totiž takový počet procent alkoholu nemá. Unikátnost vodky BLEND 42 je dána charakteristickým blendováním, tedy mísením jednotlivých složek – melasového, vinného a obilného lihu a vody – v optimálním poměru, čímž se docílí vyvážené jemné chuti a uchová se koncentrovaná energie destilátu. Její čistota a souhra chutí je zaručena díky filtraci přes aktivní uhlí.

Jak její výrobci tvrdí, je tak zásobárnou energie uchované v harmonickém stavu. Je palivem, které nastartuje a udrží v obrátkách každou party. Napitím se naruší rovnovážný stav získaný blendováním a uvolní se energie živlů, která je do této vodky transformována. Je tu pro lidi, co se chtějí cítit volně, svobodně, kteří si rádi dopřejí intenzivní zážitek a jsou otevření inspiracím.

Výrobcem vodky BLEND 42 je společnost GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries, která je nástupcem nejstarší palírny fungující bez přerušení na evropském kontinentu, Palírny U Zeleného stromu.  V loňském roce oslavila 495. výročí od svého založení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.