Pivovar Zubr: Zima bude ve znamení horkého nápoje s chutí jablek Hot Cider Mix

25.12.2013 16:09

V chladných zimních dnech není nad horký nápoj. Proto pivovar Zubr pro tuto zimu připravil pro milovníky piva horkou variantu letní novinky Hot Cider Mix.

Pivovar Zubr: Zima bude ve znamení horkého nápoje s chutí jablek Hot Cider Mix
Foto: red
Popisek: Hot Cider Mix z pivovaru Zubr

Je určena těm, kdo se ani v zimě nechtějí vzdát piva a zároveň se chtějí pořádně zahřát. Hot Cider Mix bude možné ochutnat ve vybraných restauracích, na vánočních trzích v Přerově i na sjezdovkách v beskydských lyžařských areálech.

Horké pivní nápoje sice nepatří k tradičním zimním, potažmo vánočním nápojům, jejich obliba však roste, a to zejména v  zemích se silnou pivní kulturou jako je Německo nebo Rakousko. Odtud se tento trend začíná šířit i k nám. „Vůně a chuť jablek v kombinaci se skořicí patří neodmyslitelně ke koloritu Vánoc. Proto jsme připravili i horkou variantu ZUBRA Cider Mix,“ říká Nataša Rousková, sládková pivovaru.

Hot Cider Mix si lze jednoduše připravit i doma. Mezi nezbytné ingredience patří ZUBR Cider Mix (1.5 litru), krupicový cukr (2 polévkové lžíce), hřebíček a skořice. Vše se spolu navzájem důkladně promísí a přivede do bodu varu, aby se rozvinuly a prolnuly jednotlivé chutě a aroma. Do hotového nápoje se mohou dle chuti přidat i rozinky, kousky jablka, plátky citronu či rum. Stejným způsobem se připravuje i Hot Yuzu&Limeta, jen se jako výchozí ingredience používá ZUBR Yuzu&Limeta.

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je součástí holdingu PMS, společně s pivovary Holba a Litovel. V letošním roce značka Zubr Gold získala ocenění Absolutní vítěz mezi všemi značkami na soutěži Zlatý pohár Pivex 2013 a obhájila tak ocenění z loňského roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…